Kollar ni? Jag tycker ju att det är lite t...

img_3562 (MMS)

Kollar ni? Jag tycker ju att det är lite trevligt jag,  faktiskt. Sen så kan jag inte rå för att jag skrattar åt vissa som står och klappar takten helt åt helvete fel och sjunger inte ett rätt fast texten faktiskt finns där på en stor TV monitor. Jag menar, hur svårt kan det vara? Vuxenpoäng eller "Nu har det gått utför Nina".... Det är frågan.


Kommentarer
Postat av: jama

Haha, nä jag missade. Kan inte bestämma mig om jag gillar Lotta eller inte. Hon är liksom sådär överdrivet klämkäck men ändå mysig. Aja, det är ju kul med allsång o artister osv.... Va på Allsången på skansen för några år sen med en kompis, mysigt. Solen sken över Skansen.



Kram..o hur mår Thedde? (skrev längre ned oxå)

2011-06-20 @ 22:02:40
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Madde K

Håller med Jama, vet inte om jag gillar Lotta eller inte..stort fan av Allsången däremot och i år lär jag väl få sitta där och titta med P varenda tisdag då det är Måns som är programledare..lite mer ögongodis än Lotta ;)

2011-06-20 @ 22:21:12
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Postat av: Petra

haha håller med,tittade lite grann igår men det är inget som jag måste följa,men musik är aldrig fel,klämkäcka Lotta då nja inte min favvo.kram

2011-06-21 @ 08:41:11
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Mattias

Kollade lite för att min febrige son gillade programmet tydligen o ville sjunga med! :) Såg ut som publiken hade hämtats från tv-serier som Pensionärsdjävlar och En annan del av Köping, utan att jag menar nåt ont med det.



Lottas klämkäckhet vid intervjuer kan bli för mycket kan jag känna så skämskudden åker fram men men.



Ha det bra!!!

2011-06-21 @ 09:37:34
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback