Promenad



70 minuters promenad idag. Gick och lämnade Milo
på dagis. Fasen vad jobbigt det var me ååh vilket
härligt väder. Det är bra att njuta av solen när den
väl är framme.... bra för våra lyckohormoner!


Precis ätit en lunch innehållande köttfärssås och sallad. Husbandet vilar en stund på maten och ska snart åka tillbaka till jobbet. Jag fixade ett litet projekt här hemma idag. Nåt jag tänkte på ett tag men inte vetat hur jag ska göra?! Ni vet det här med leksaker i TV rummet. Här hos oss är det ett stående fenomen, Milo leker hellre där vi är än i sitt rum, jag förstår honom. Självklart så vill man ju vara där alla andra är och håller till.

Sagt och gjort så åtgärdade jag det! Bilder kommer senare! Nu måste jag flåsa vidare, lite jobb som ska färdigställas och diskmaskin som ska fyllas/tömmas/fyllas/tömmas.... det tar liksom aldrig slut detta eviga fyllande och tömmande av diskmaskin!

Kommentarer
Postat av: Madde K

Åh, jag avskyr verkligen att plocka ur och i diskmaskinen. Helst om det är så att man har lagat mat och öppnar diskmaskinen för att ställa ner grejerna och upptäcker att den är nydiskad så man måste plocka ur den innan man får undan det andra..SUCK säger jag bara.



Kram kram M

2011-01-19 @ 21:37:45
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Duktigt med en sån lång promenad! Jag får försöka komma igång jag också...

Jag mailade en film till dig från i helgen, jag tycker verkligen synd om de andra gästerna som var på restaurangen :-) Jag har försökt lyssna på alla Tonys spydiga kommentarer med hör inte riktigt allt för all (skön?)sång så säg gärna till om du hör något som jag missat.

Kram Åsa

2011-01-19 @ 22:02:37
Postat av: A

Härligt med långpromenad! :)

När jag skulle ut senast var det så halt så jag vände hemåt efter 10 tappra minuter. :D

Men ikväll blir det nya tag!



Ett LCHF-tips till köttfärssåsen: strimla vitkål och stek på medelvärme tills den blir "lagom" mjuk. Bra spagetti-substitut och faktiskt mycket godare än pasta.

2011-01-20 @ 10:21:35
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

A: Ja det är så vi brukar äta vår köttfärssås faktiskt, vi hann dock inte steka på nån så det blev vanlig sallad. Man kan även koka strimlad kål, det är oxå jättegott!!

2011-01-20 @ 14:55:25
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback