Morgonpromenad premiär!



GUTEN MORGEN! Ja då har vi kakat igång morgon-
promenaderna oxå. Precis hemkommen här! Idag
hade jag premiär. Och vilken premiär sen? Halt är
bara förnamnet på premiären!


Ja draaaaaaaaaaaaaaaaaaa åt skogen så halt det är idag! Jag är i chock nästan. Jag har spänt mina skinkor så dom är blå för att inte ramla varje steg jag tar. Det är knöggligt, det är isigt, det är blött på isen, det är iskockor. Det är ett jäkla skitunderlag. Min 45 minuters runda som brukar ta just 45 minuter tog idag över 1 timme. Känner att jag kämpat hårdare än jag brukar så nog fick man motion allt.

Ser oxå att min kära man gjort en gammal hederlig blogrape. Men idag var det en härlig blogrape, jag blev både rörd och glad av hans rader här på bloggen. Han känner mig väl den där mannen, det är väl tur det och en av anledningarna till att jag ÄLSKAR honom så mycket.

Nu ska jag duscha och förbereda lite LCHF frukost, PMS knackar som helvetet på dörren känner jag men jag har hittills klarat av att mota den vid dörren och följt min diet på pricken. Inte ett enda snedsteg so far. Ok, vin har jag druckit men inga mängder och det man faktiskt får dricka ibland, självklart är ju avstå alkohol det optimala men då vette tusan hur kul det skulle bli? Ett glas rött till maten på en lördag måste man få ta.... så är det!

Dagen bjuder på besök av Åsa och Meja för en liten playdate, mysigt som tusan! Sen har jag även lite jobb som ska skötas, beställningar som ska skickas m.m. Välkommen måndag och välkommen stora killarna, LYCKA!


Kommentarer
Postat av: Ewa Svensson

God Morgon Nina!! Vad duktig du är som halkar runt på gatorna :) här blir det gymmet för första gången på...ja vet inte hur länge. Har kört min första vecka strikt LCHF (som inte blev så strikt) och hade lite minus :) Denna vecka har jag bestämt ska bli perfekt :) Ha det toppen /Kram Ewa

2011-01-10 @ 07:58:19
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: Åsa Iseby

Inte visste jag att jag skulle komma till dig idag, jätte skoj. Men vilken tid sa vi ;)

Ha en fin måndag, kram kram

2011-01-10 @ 08:21:25
URL: http://www.iseby.blogspot.com
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ewa: Hääärligt gumman! Nu jäklar..... nu kör vi så det ryker fr o m nu! :)) KRAM



Åsa: Hahaha, ja tänk.... hajjar till ibland när jag läser Åsa o Meja bland bloggarna, men sen kommer jag ihåg att det är du och inte "min" Åsa och Meja! :)))

KRAM på dig!

2011-01-10 @ 08:23:02
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det är livsfarligt att gå ut idag, blir hemma i sängen istället ;)



Ha en bra start på veckan!

Kram

2011-01-10 @ 10:29:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Åsa

TACK för en mysig dag Nina!! Det var så trevligt att träffas och bara prata skit och bara va! Synd att det sker så sällan.

Kram till dig och din underbara familj. Ses på fredag!

2011-01-10 @ 21:33:07
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback