Granen står så grön och grann... eller inte



Ja, julen är ute om man säger så. Granen blev tyvärr
en besvikelse då den började barra redan första dagen.
Så den blev utslängd bara några dagar efter julafton.

Nåt nytt när man inte längre bor i hus var visst det här med att göra sig av med granen. Nu ligger våra rester till gran ute på balkan och barrar av sig det sista. Den här måste liksom kastas ner från balkongen för in kommer den inte. Då plockar man barr långt in i augusti....

...sen ska den upp på taket på bilen och iväg till återbruket. SUCK, vilket jobb. Måste liksom snöra fast en rugguggla till gran på taket. Va? Är det så? Förr så kastade man ju ut dom från balkongen och så kom en liten minitraktor och hämta upp alla granlik. Så var det i det området jag bodde som liten. Så är det inte nu. Inga minitraktorer så långt ögat kan nå. Får man ställa såna här i soprummet? Om man lägger en hundring där så kanske man får det?!


Kommentarer
Postat av: Malin

Åhh våran gran blev också misshandlad då den inte fick något vatten förräns dagen efter vi tog in den, stackarn. Du kan klippa ner granen och stoppa i svartsäck då kan du ta den både genom lgh och i bilen till återbruket =)

2011-01-11 @ 15:31:54
Postat av: Caroline

Ett tips är att klippa granen i småbitar med en sekatör, så kan man kasta den i en vanlig soppåse.

2011-01-11 @ 20:17:55
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja men det är ju en skitbra idé... ja när man har en sekatör alltså. Vi har kastat allt sånt "hus trädgård" prylar. Måste jag ut och köpa en sekatör nu?



Kanske kan leta fram en såg... hmmm. Bra där, och jag erkänner att jag känner mig lite puckad som inte tänkte så långt! :))



Skyller på för lite kolhýdrater! :)))

2011-01-11 @ 20:22:50
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback