En liten fråga.....



....hur känner ni er? Ja ni som kört igång som jag? Känner ni nåt överhuvudtaget? Är ni trötta eller hungriga? Är ni sugna? Vill ni slå nån? Har ni ställt er på vågen såhär efter att ha kört 1 hel dag? :)

Jag har ställt mig på vågen men tror inte riktigt det stämmer..... -1,2 kg, jag måste ha tappat vätska och dessutom så vägde jag mig mitt på dan igår. Så det stämmer inte riktigt. Ska egentligen väga mig bara 1 gång per vecka och så ska det bli, fredagar väger jag mig. Detta är bara så typiskt mig, PUCKO brutta! Vad händer på 1!!!! dag. Inte ett jävla skit, men det här är jag i ett nötskal.

Har inte kunnat börja motionera då jag har lite förkylningshosta. Vill inte väcka en förkylningsbjörn som sover ifall jag blir SMÄLLFÖRKYLD efteråt. Jag väntar nån dag till... Fick nog lite motion i pulkabacken igår. :))

Kommentarer
Postat av: Elin

Du får ta och börja träna med mig på A3. Tänkte starta nästa vecka. Du är sååååå duktig!

Kram

2011-01-04 @ 19:44:55
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: A

Lite ont i huvudet har jag haft, men inte så det varit jobbigt. Tycker LCHF är kanon eftersom man får äta så gott. Sen "fuskar" nog jag lite, för jag kan t ex inte låta bli att ta ett glas juice på morgonen och ibland en apelsin på kvällen. Det kanske inte är det ultimata, men men... :D

Har promenerat två dagar nu. Hoppas din hosta försvinner snart.

Pulkabacken var säkert jättebra träning det med.

Var själv i backen med sonen i förrgår. En timme intensivt upp och ner. Kul som satan! Och lite svettigt! :D

2011-01-06 @ 21:33:07
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback