Vägdag VECKA 6



Kom på att jag ju nästan glömde vägardagen i fredags. Fast det gjorde jag inte.... Nu är det väl tredje veckan i rad jag går ner 0,3 kg. Känns väl sådär men eftersom idag är en fucked up dag ändå så skiter jag fulla fan i det. 0,3 kg är ju ändå ner, har ägglossning oxå så man får vara glad för det lilla! Med den här farten är väl jag nere vid målvikt lagom till min 50 årsdag, typ år 2022!

Kommentarer
Postat av: Malin

Men tjejen...

Låter inge vidare med allt som hänt dig/er idag eller kanske inte hänt er.. men du ska se att allt löser sig, vet att det inte är något roligt att höra när man är mitt i något surt, men det kommer nog något annat bättre som passar dig/er som handen i handsken. Det brukar vara lite så man snöar in sig så mycket att man bara vill ha något och det finns inget annat så man ser lite i en tunnel bara det man vill just då men när det lagt sig och man deppat lite så brukar det bli ljusare och nya bättre alternativ dyker upp.

Och viktminskningen fan va duktig du är -0,3 är ju skit bra, stirra dig inte blind på vågen utan vänta till det är dax att ta fram måttbanden, då satan i gatan kommer du märka att du tappat =) Jag hejar och tror på dig tjejen!!! Men det är ok att få deppa ihop lite men sen rycker man upp sig och kör på i 500 igen =)

Ha en bra dag och krya på er. kram

2011-02-22 @ 06:48:03
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Malin: TACK för värmande ord.... KRAM

2011-02-22 @ 07:45:22
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback