Ljusnar det nu eller?



Ojojoj.... den här dagen har helt gått i stress. Milobebis är TACK GODE GUD äntligen
lite bättre! Han har inte haft feber sen inatt, peppar peppar X 3000.

Varför stressigt kan man undra? Jo, eftersom saker och ting har tagit sig en liten liten vändning så är det nu huxflux en jäkla stress med att få en massa ärenden gjorda, viktiga papper som ska in och viktiga samtal som måste ringas. Tidspress på viktiga saker är skitjobbigt, då vill man göra saker och ting i lugn och ro. Idag är inget lugn och ro. Milobebis är fortfarande krasslig såklart och då är han allt annat än självgående. Det är bara mamma som gäller nu så det hjälper föga att storebröderna erbjuder sig.

Ja, när allt det här är klart så vill jag verkligen skriva vad jag varit med om. Hur alla turer gått och hur det sedan slutade. Det är en process som pågått sedan den 18:e oktober 2010 och nu börjar det närma sig ett avgörande slut. Jag vet inte hur det kommer att sluta själv heller?! Just nu kan jag bara säga att det ljusnar lite igen men jag vågar inte hoppas nåt då mattan ryckts undan så många gånger förr. Men om ni bara är snälla och håller en liten tumme åt mig så är jag er evigt tacksamma? Gärna nåt litet peppande ord, det skulle faktiskt inte heller skada! ;) Saknar era kommentarer... känner mig så ensam här inne på bloggen!

Kommentarer
Postat av: Elin

Håller alla tummar jag kan!

2011-02-23 @ 11:17:14
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

TACK Elin! Det värmer....

2011-02-23 @ 11:37:38
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Madde K

Hoppas verkligen att det går vägen den här gången vad det nu är för fuffens du håller på med ;) Skönt att höra att Milobebisen är på bättringsvägen oxå..inte kul när ens småskruttar är dåliga.

och självklart hålls tummarna för dig!



KRam kram M

2011-02-23 @ 12:02:35
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Madde: Ja av olika anledningar så är jag lite hemlig på den punkten, det blir bäst så! :))

jÄTTESKÖNT att han är bättre, ingen feber än så länge. Plutten vad risig han varit den här gången!

KRAM och tack!

2011-02-23 @ 12:50:01
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Är det något som har vänt?? Åh, jag håller förstås ALLA tummar jag har för att det kommer positivare besked!!! Berätta gärna hur det går!



Lite peppning kanske.. kika in i min blogg så lyfter sig smilgroparna en hel del :).. så fina, så fina!!



Krya på det sista av Milo nu så han blir pigg!! Igår däckade Thomas och ligger nerbäddad hemma med feber och en j-a hosta :(. Blää!



KRAM

2011-02-23 @ 14:29:13
URL: http://www.fotografulrica.se/blog
Postat av: mia

Lycka till Nina - hoppas ditt liv går åt det håll du vill. Men ibland kan det ju vara andra dörrar som väntar på att öppnas!? Huvudsaken är att man inte gör något som får en att må dåligt,,som när du gav upp ditt nya jobb för din sons skull - det tyckte jag var fint! Cheer up! / Mia i U-a.

2011-02-23 @ 14:43:21
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ulrica: oh baby vad glad i hjärtat jag blev av bilderna. Vi måste bestämma oss snart va? Kram på dig!



Mia: Tack, ja det var ett bra beslut som jag står för än idag. Ja, nu är jag så nära det jag strävat efter så att inte komma dit nu är lite ont i magen.... Men det är ju så, är det inte meningen så är det menat med nåt annat! tack för fina ord... Kram

2011-02-23 @ 18:29:54
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Marie

Håller alla tummar jag kan=) Låter så underbart och härligt att du valde att vara hemma med din bebis ist för att jobba vidare. Är trist att man ska vara så efterklok nu. Hoppas din dröm och tanke går vägen och att det går kanonbra för dig.

Halva Uppsala har samma åkomma så något skit är det!

Kram

2011-02-23 @ 18:58:33
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Marie: Jag har oxå varit efterklok. Jag har 2 som är äldre och som jag inte tänkte så med.... men jag fick chansen att göra om, och då gjorde jag såhär. Önskar att du ändå inte ångrar nåt, det ska man inte göra vettu. Allt sker av en anledning och jag blir mer och mer övertygad om det! Magkänslan...magkänslan! Kram och tack, TACK!

2011-02-23 @ 19:41:35
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: mia

jag är hemma med vårdnadsbidrag och fattig som en kyrkråtta nu haha men jag älskar att vara hemma med min son till november när han blir 3 år! Vem bryr sig om ekonomi när man vill vara med sina barn? Det är så kort tid och p.s ungarna blir väldigt lite sjuka utan dagis!!

Jag kan gå ut och göra mina drömmar sen ( slava lol) tummen upp till kd faktiskt som vill höja bidraget till 6000! inte religös men tokig i min son =) / hälsn Mia

2011-02-24 @ 07:51:03
Postat av: Elin

Här kommer massor med pepp! Hoppas att allt löser sig så som du vill, jag håller alla tummar jag kan. Det ska bli jättespännande att läsa vad det handlar om, när du kan & vill berätta. Take care! KRAM <3

2011-02-24 @ 23:13:38
URL: http://frufurin.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback