Hallå där ute i söndagssverige!  En bild f...

img_6683 (MMS)

Hallå där ute i söndagssverige!  En bild från igår på min kompis Satu och mig. Kul igår var det och när hon är med kan man inte ha tråkigt! Inte bakis alls dock! Vi var hemma decent tid och sen sov vi ända till 9 i morse! LYXIGT!! Hittills har dagen varit händelserik må jag säga. Hämta Milo, åkte till kusin Anton som fyller 10 idag, Milo brände sig på deras kamin (som han aldrig annars går i närheten av) efter att ha tagit emot sig vad vi tror. Gråt i 1,5 timme med blöta kalla trasor lindade runt lilla handen. Nu har han ÄNTLIGEN lugnat sig då det säkert lättat efter massa kyla och Xylocain salva på. Huuuuuuuuuu!!!!! Lilla lilla hjärtat! Själv ligger jag här och ser ut att va gravid i 5:e månaden, drack öl för första gången igår sen LCHF starten som såklart är fullproppat med kolhydrater. Magen är i uppror och gör ont. No more beer... Nu filmmys i soffan!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Stackars liten Milo.Det som gör sååå ont. Kan varmt rekommendera att badda med äggvita, det hjälper! Man ska badda nästintill hela tiden och mycket. Hoppas att han kryar på sig!

2011-02-20 @ 19:24:33
Postat av: pezze

ojojoj.. hur e det med hans hand?!?!? :S det blir väl inte missbildad nu,eller?!?! :S

2011-02-20 @ 21:52:23
Postat av: Madde K

Stackars lillplutten..lider med honom. Satu är störtskön tjej, jobbade lite med henne när jag arbetade på polisen ett tag.



Kram kram M

2011-02-21 @ 08:55:43
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

jOHANNA: Hade aldrig hört det.... måste komma ihåg det i framtiden!



Pezze: Närå... bara en liten blåsa på handflatan och på 2 av hans små fingrar!



Madde: Jaaaa, visst är hon? :)

2011-02-21 @ 14:02:19
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Jennie

Om blåsan i handen är större än en enkrona bör du köpa ngt som heter jelonet på apoteket samt gasbinda. detta gör att inte huden i handen drar ihop sig när det läker, detta bandage byter man sen varannan dag i ca 1 1/2v. rådet fick vi av vårdcentralen då min lilla tjej brände bägge händerna på grillen.

2011-02-21 @ 17:04:35
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback