Nindigos RUM bokställ




Jahapp... här har vi då ett bokställ som jag gjorde till Milo idag. Det här
bokstället ska jag i min webshop sen.


Det blev ett bokställ. Har även påbörjat lite annat smått och gott, hann inte med så mycket idag då jag blev tvungen att jobba hemma hela förmiddagen. Det här stället går att få med egen text oxå. Då kan man ju ha någon personlig text om man vill, eller kanske nånting helt annat. Jag tänker mig nån söt figur kanske... jaja, det kan utvecklas hur långt som helst. Den är ca 45 cm hög och 35 cm bred så man får plats med rätt stora böcker. Typ guiness rekordbok aktigt! :) Vitt och svart ska den finnas i.

Ojoj.... idag har jag även spikat hemsidan. Nu är det bara det sista ändringarna med namnbytet som ska göras klart, sen få fart på betalningsdelen i webshopen sen är man OFF TO GO! Jag sitter faktiskt här och skriver till Er med ett vinglas vid min sida. Jag firar litegrand. Firar att det äntligen känns bra med hemsidan. Man blir lätt lite petig och snöar in på massa skit medan man håller på. Jag har ändrat 10 000 gånger och stött och blött! Jag har ju hållt på med den nu i 1,5 månad. Det är ingen värsting sida på nåt sätt men det är en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLA massa som man måste pilla med och allting tar tid. Herreminjeee alltså. Jag har fyrkantig blick och nacken värker av allt sittande vid datorn.

Nej, nu ska jag krypa i nåt skönare. Milobebis ska nattas. Sen ska jag sätta mig med mitt glas vin och en bit mörk choklad och bara glo. Glo rakt fram.... på allt annat än en hemsida. Sen är det Arga Snickaren på femman och Greys på det. Så TV:n bjuder på finfint tittande. Ha en fin kväll y´all!


Kommentarer
Postat av: Annas inspirationa

SÅ FINT!

Vad duktig du är :-)



Klart du ska fira, det är ju helt fantastiskt att du ska få göra detta som du gillar & du, BRA ska det gå med. Jag vill se allt fint när det är klart :-)



sv: blir myyys med spahelg!!!



ha en bra dag

KRAAAAM

2011-04-07 @ 08:14:28
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Heli

FIN!!

Kan man sätta upp den på väggen?



Väntar med spänning på webshopen!! :-)

Kram

2011-04-07 @ 09:01:40
URL: http://idrottsgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Madde K

Jättefint. Du har inte funderat på att göra en lite bredare för tidningar?



Kram kram

2011-04-07 @ 09:18:02
Postat av: Cian

Åååå en sån vill jag köpa..gu va fin..du är duktig!



pöss

2011-04-07 @ 09:27:59
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Nej, detta är en sån som man stället på golvet eller på en hylla eller ett bord. Tidningsställ är under tillverkning :).



TACK för fin feedback!

2011-04-07 @ 11:36:52
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Det låter så roligt med allt planerande och fixande med din webbshop! Jag fattar att det är jobbig och slitigt också, men ändå kul för du gör ju allt för din egen skull, liksom.

Själv "slavar" jag på en myndighet. Visst är jag otroligt tacksam för att jag har ett jobb och schyssta arbetskamrater, men guuuuu' vad jag önskar att jag kom på nåt annat att göra. :)

Ser fram emot att få se din nya sida!

Kram!

2011-04-07 @ 14:44:47
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback