PRIMER = WOW EFFEKT


Jag har testat en hel del primers som finns på marknaden. Dessa 3 är de som jag tycker är värda att nämna. Det finns en hel uppsjö och jag tror att det bästa är att testa sig fram, vad som passar Dig och Din hy bäst!

Japp, då har jag betygsatt de primers som jag tycker funkar bäst på mig. I rent jobbsyfte tycker jag väl egentligen samma sak, dock så vet jag inte hur kundernas hy reagerar om de skulle använda dessa gång på gång, oftast får man ju inte en reaktion förrän efter några gånger. Dessa produkter fungerar på mig och jag kan rekommendera dessa.

En primer är väl egentligen ett "förarbete" till en foundation. Sen vet jag att en primer faktiskt går att använda på en hy som inte ska ha någon foundation där man bara vill uppnå finishen, men i grund och botten är det en slags bas till makeupen. Den gör alltså huden mer slät och utgör ett fäste för efterföljande makeup. Jag anväder numera alltid PRIMER på blivande brudar som jag sminkar. Dels ger den ett mycket bättre fäste för att makeupen ska hålla hela bröllopsdagen, sen får man en fantastisk finish. Små rynkor och linjer slätas ut, porer syns inte och mattheten är fantastisk. Kan tycka att mattheten med CLARINS:en är bäst. WOW alltså, det håller och är otroligt matt under faktiskt en hel svettig natt! :)

Mitt tips är alltså att inhandla en primer. Har du lite ärrig hy eller börjat få lite linjer och grövre porer tycker jag definitvt att du ska testa! Du ska gå in på närmaste kosmetika affär och be om ett prov på en primer. Då kan du i godan ro testa den hemma under några dagar och se hur din hy reagerar samt se vad den ger för effekt.

Kommentarer
Postat av: A

Bra tips! Jag funderar precis på att skaffa en primer och blev sugen på Clarins nu.

Kanske ska kika in på Kicks och höra om de har något prov på den...

2011-04-28 @ 11:03:30
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Marianne

Aha...kanske skulle testa denna primer....

Men tar den bort den bruna färg man fått i ansiktet å blir sådär viiit igen...eller...

För jag sklle verkligen behövas "rynkas ut"...min lilla son tycker jag ser "rutten ut" under ögonen..hahahha

Kram

Marianne

2011-04-28 @ 11:12:27
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

A: ja, den är GRYM!!! Precis så gör du...in och fråga!



Marianne: Den är färglööööööööös, wieeeeee! Hahaha, ja rutten under ögonen kan inte vara så kul! :( haha! Ungar?!? :) kram

2011-04-28 @ 12:08:06
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback