Coffee dreams


VILL HAAAAAAAAAAA!!!! Först och främst är den väldigt snygg. Sen är ju
kaffet i en sån här så fantastiskt god! Den här heter Nespresso Citiz.


En av de helt underbara smakerna
som jag drack i helgen! MUMMA!!!


Nu står en sån här på min önskelista. Har druckit kaffe ur såna här nespresso maskiner, varje gång har jag slagits utav hur JÄKLARNS gott det är. Jag älskar ju mitt vanliga CLASSIC kaffe på morgonen men skulle inte ha någonting alls emot att ha en sån här hemma. Otroligt gott.

Ni ser ju hur det blir när en annan inte fått sitt morgonkaffe. Tänker bara kaffe. KAFFE KAFFE KAFFE!!! För bara en sådär 4 år sen så drack inte jag kaffe överhuvudtaget. Ibland för att jag kände att jag var tvungen. Sen började jag lite försiktigt att dricka kaffe med hälften mjölk och 3 sockerbitar i, är det ens kaffe kan man undra? Sen körde jag på sådär. Inte dagligen alls utan bara sådär ibland. Men sen blev det så att jag började dricka oftare och oftare. Idag dricker jag kaffe 1 eller 2 gånger per dag. En gång på morgonen och så ibland en gång på eftermiddagen. Inte mycket alls. Men ändå, jag måste ha det minst en gång om dagen. Sen jag började med LCHF så har jag slutat med socker men har istället grädde. MUMMA! Nu längtar jag efter en kopp kaffe kan jag berätta. Måste gå ner på ICA och köpa mig mitt kaffe så jag får den dagliga dosen.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ni får komma och hälsa på mig och Sami i Stockholms skärgård någon helg när det blir lite varmare, där har vi exakt en sån kaffemaskin. Det är min favoritpryl på landet och då är jag ändå inte en stor kaffedrickare:-)

Kram

2011-04-05 @ 11:30:55
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Åsa! BOKAT!! Vi kommer jättegärna.... vi måste planera in ett datum, helt klart! Å vad vi ska dricka kaffe då! :)

KRAMAR

2011-04-05 @ 11:33:38
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback