D.A.D = David after dentist!



HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ni bara måste se det här. D.A.D,  David after dentist!

Såhär har vi det med Elliot nämligen. Han har haft en hel del problem med sina tänder och har varit tvungen att rycka ut 2 stycken. De gångerna har hans pappa fått följa med honom till tandis. Dels för att jag tycker det är jobbigt när han blir "full", sen tycker jag det är otäckt överlag med tandläkare. 

Första gången Elliot var där så tänkte väl inte Magnus sig för utan släppte honom direkt efter att han klivit ner från tandläkarstolen. PANG så låg han på backen. Personalen fick förklara att han är lite groggy efteråt. Man får stötta honom då han är lite full ett tag. Dom får alltså lite lite sömnmedel för att bli på det här sättet. Då minns dom knappt händelsen efteråt vilket är bra för framtida besök hos tandis.

Elliot var oxå helt sluddrig, ögonen stod åt alla håll och han pratade i gåtor. Skulle kanske ha filmat.... :)

Nähä, nu vankas det fläskfilégryta här hemma. Jag sitter här nyduschad, jag har varit duktig idag och tvättat all vår tvätt. Det var inte lite igen kan jag säga. Jag har oxå fått en massa viktiga ärenden gjorda. Det är förbaskat skönt det kan jag säga. Nu väntar en skön kväll i soffan med lilla familjen (inte stora familjen denna veckan). Bra på TV är det oxå. Ska gå runt nu och tända upp ljus i lyan så det blir sådär höstmurr mysigt.

Ha en fin onsdagkväll hörrni! ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej!



Tack för din gulliga kommentar hos mig, vad roligt att du kikat in! Självklart vill jag vara med i din tävling, vad trevligt och vilka fina tavlor du gjort. Jag försöker att ladda upp din bild som inlägg på min blogg men det strular, typ allt strular idag med datorn så vi får se om denna kommentar ens kommer in. Annars får jag göra ett nytt försök imorgon. Känner igen det där med tandläkaren, Sebbe min stora kille fick också lugnande när han skulle dra ut en tand som han ramlat och skadat, ha ha stackare. Han var ganska liten då och somnade när han skulle sträcka sig efter en leksak på golvet hon tandläkaren, helt plötsligt....snaark. Vad roligt att du också har en sladdis, Svea min lilla är 1 år och 2 mån och min älsta är 11. Hoppas vi hörs igen.



Kram Mia

2010-09-29 @ 20:23:41
URL: http://www.alittlebitofmia.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback