Ny säng dax

MINNEN Utdragbar sängstomme med ribbotten vit Min. längd: 135 cm Max. längd: 206 cm Bredd: 85 cm  KRITTER Sängstomme med ribbotten vit Längd: 165 cm Bredd: 75 cm Höjd: 67 cm Madrasslängd: 160 cm Madrassbredd: 70 cm

Jaha, det har då blivit dag att göra sig av med spjälsäng och fortsätta en ny era. Eran
med växasäng är här. Vår bebis har blivit för "rörlig" tror vi så nu börjar spjälisen
kännas lite trång och inbjuder inte till en rörlig bebis som sparkar omkring sig!

Det är vemodigt att lämna spjälsängstiden. Dels för att jag tycker att en spjälsäng är så vacker, sedan för att jag vet att det är sista gången en spjälsäng bor i vårt hus. Det blir inga fler bebisar och därför heller några spjälsängar. Men nu ser jag fram emot en ny säng till Milobebisen.

Han har gått och blivit bökig på nätterna, han är ledsen och känns onöjd. Han är ledsen och liksom ligger och gnyr, vi ger välling och så tar vi in honom i vår säng. Vet faktiskt inte om jag tycker att det hjälper med tanke på att vår bebis verkar behöva lite space, inatt har han bökat massor. Han måste ha ytor att röra sig på tror jag eftersom han snurrar runt så mycket. Därför känner jag att det är dax för ny säng inne hos honom. Vi börjar med att åtgärda det. Har kikat på dessa på IKEA. Tycker dom verkar mysiga. Jag tror det lutar åt sängen MINNEN som den heter. Den med stålram, den är bredast och bjuder på hela 85 cm bredd. Det kan vara bra, med tanke på att spjälisen är 65 cm så blir det en hel del mer att röra sig på.

Annars så måste jag nog googla på "nästan 2 årig bebis som är väldigt onöjd på nätterna" om inte ny säng och lite konsekvens från föräldrarna räcker.

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Det är jobbigt när de är missnöjda, man vill ju så gärna hjälpa dem.



Fina sängar du hittat, IKEA är verkligen toppen!



Hoppas du slipper googla ;-)



Klart du får länka, jag vill gärna länka dig med.



Många kramar & ha en fin dag

2010-10-24 @ 12:14:39
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: jama

"Minnen" är jättefin. Ångrar att jag inte hade en sån till min Alma, hon har istället Ikeas "Vikare" fast jag köpte den begagnad o målade den vit. Har iofs vart nöjd med den med. Nu däremot har jag köpt en stor säng med vit stålram...MEN - den är i Gbg än så länge..hihi. Min kompis där fick köpa den åt mig då hon bor där...ska frakta hem den på nåt vis så småninom (ska ju dit i nov men det blir troligtvis med tåg).



Hoppas han börjar sova bättre med ny säng. Det brukar ju börja med att "Aha - jag kan ju springa upp själv nu". Så i början blir det kanske lite bökigt just vid läggning. Men jag håller mina tummar att ni snabbt får in en bra rutin o att han sen sover som en prins.



Kram!



2010-10-24 @ 14:14:49
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Madde K

Patricia har Minnen, jättefin och hon trivs verkligen i den. Om jag inte minns fel så finns den även i svart. Det är bra att den är bredare då man fakiskt själv får plats i den om det behövs :)



Kram M

2010-10-24 @ 17:42:04
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback