Morgonstund har guld mund!









Det är få stunder på dagen som är så mysiga som den jag får på
morgonen med mina barn. Den stunden vill jag stoppa ibland och bara
sitta och njuta av tystheten, lugnet och en ny fräsch dag som ska starta!

Idag känner jag mig jäkligt stolt och stark. Jag började med att vakna kl 05. Då hade jag sovit mina 7 timmar (behöver inte mer) och ögonen slås upp nästan exakt efter 7 timmars sömn. Jag är nästan som en klocka. Låg och drog mig och hörde att regnet slog mot fönsterbrädan. Tänkte blunda lite mer men tog mig själv i kragen och begav mig ut på min morgonpromenad, i hällregn. Jag var dyngsur..... ända upp till häcken. KOLLA!!! ----------->


Jaha, utbildningen igår gick riktigt bra! 12 tjejer var där och lyssnade och tittade. Riktigt kul att åka på dom där jobben känner jag. Det är otroligt uppskattat och känns så jäkla skönt att få den egoboosten. Efteråt fikade vi tillsammans och det är då alla vågar sig fram, berömmen välde över mig och det kändes så himla skönt! Man behöver sånt där för själen emellanåt! Man lever på det ett bra tag, därav var det säkert lättare att ta sig ut på promenad idag!

Ok, idag ska Milobebis till dagis, han går på dagis tis, ons, tors och det är de dagar jag jobbar hårt! Idag ska jag bege mig ut till min snickarverkstad och tillverka beställningarna jag fick i söndags. Synd på det här vädret bara, det är annars så härligt och stå där i garaget med öppen dörr och njuta av vädret samtidigt, idag skiter vi i att njuta av vädret tror jag. :)

Nu ska jag väcka mellanpojken som är sjusovaren i familjen, hoppas ni får en fin dag alla! Snart kommer solsken.. ♥

Kommentarer
Postat av: Husibandis

MYYYYS.

2010-10-19 @ 10:56:03
Postat av: Nina

Visst är du lite avis på våra morgonstunder! Puss love

2010-10-19 @ 11:32:04
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Du ska fan ha bragdmedalj om du ger dig ut så tidigt en regnig kall höstmorgon. Skulle jag aldrig orka göra men jag har ju svårt för promenader allmänt utan vill helst jaga en boll flera timmar varje dag istället :)



Hoppas det går bra med jobbet!!

2010-10-19 @ 11:40:11
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Bragdmedalj för fasen... ja det är man väl nästan värd kan jag tycka! :) Kämpigt att ge sig iväg men när man väl är ute så är det ju så jäkla skönt! Lite radio i öronen så känns det som du vart ute och vänt dessutom! :)

2010-10-19 @ 15:40:17
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback