Fötter





Smälter totalt, finns det något så vackert som bebisfötter?! Mjuka,
knubbiga och alldeles lena. Inte en skavnk så långt ögat kan nå, bara
rosa urgulliga bebisfötter.


Bebisfötter..... jag har gjort gipsavgjutning på Milobebis fötter just för att ja bara ÄLSKAR hans fötter. Ovanpå är dom lite knubbiga, under är dom så lena så man knappt tror att han tagit ett endaste steg med dom. Jag tar ALLTID på Milobebis fötter, jag har dom i munnen, jag biter lite på dom, jag pussar på dom och jag klämmer på dom.

Vad är det sen som händer när man kommer till vuxnas fötter. UÄÄÄK, jag spyyyr. Finns det något äckligare? Hur kan kontrasten vara så stor. Jag kan knappt ta i husbandet fötter t ex. Inte för att han har speciellt äckliga fötter men det är FÖTTER. Jag klarar nätt och jämt av mina egna, är faktiskt ganska noga med mina egna just för skräcken över att det på nåt sätt ska vara äckligt.

Fotvårdare?! Alltså va? Hur kan man vilja hålla på och karva i folks gamla illaluktande fotskinn, trycka ner nagelbanden på ostbågsluktande tånaglar eller ens ta i en främmande människas fötter?! Dessutom finns det nåt som heter liktornar (vad nu det är?) och svamp av oliga slag! Jag beundrar er! Jag är helt fascinerad över hur man väljer att arbeta med fötter! Det är väl tur att vi är olika, hur skulle folks fötter se ut annars! Jag har själv varit på fotvård en endaste gång i mitt liv. Jag har aldrig haft förhårdnader så hon hade lite problem med att karva i mina fötter, fanns inget att ta av sa hon. Så då gjorde hon det ändå och så hade jag en period efteråt med skinnflådda fötter. Men massagen efteråt var fantastisk. Jag gillar ju fotmassage, och att någon pillar så då är det värt bara det. Undra om inte jag ska önska mig just fotvård i julklapp?

Brukar ni gå på fotvård?

Kommentarer
Postat av: jama

Haha, det är nästan så man hulkar! Du har så rätt - skitäckligt med ”vuxnas fötter”. Medan barnfötter – finns det nåt ljuvligare??



Jag har kanske gått på fotvård 2 ggr. Och när man väl går är det så man vill snygga till fötterna själv innan man ska visa upp dem där…haha hur sjuk är man inte liksom!



Kram !

2010-11-23 @ 12:44:51
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: A

OJ oj oj! Hade kunnat vara skrivet av mig! Håller med fullt ut! Barnfötter är så söta - men sen händer något. NÄR händer det?!?!



Lika när ens lilla älskade son smaskar banan. Det låter så gulligt och ser så sött ut.

Men en vuxen som smaskar i allmänhet, och banan i synnerhet - fy fan vad äckligt!

När händer det? De där övergångarna från sött till äckligt?



Fotvårdsspecialist är verkligen det sista jag skulle vilja jobba med.

När min dotter (och mannen med för den delen) ska reta mig så pratar de om "gula gubbtånaglar" och så skrattar de åt mig när jag håller på att spy. Schysst va! ;)

2010-11-23 @ 15:34:30
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

hihi du är för go :-)

jag håller med!



Kan gosa hur mycket som helst med Colins fossar...

stor kram

2010-11-23 @ 20:29:39
Postat av: Cissi

Forvård är jag dåligt att gå på (läs aldrig) men jag brukar ha lite fotvård för mig själv men inget slår barnens små runda och go fötter ;)

2010-11-24 @ 06:51:54
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback