TOXY



Vår tjockkatt Toxy. En livsnjutare utan dess like. Tänk
att vara katt? Äta lite.... sova mycket och så går man
på toa stup i kvarten!

Vi har ju haft en katt nu i 3 år. Vår katt Toxy. Han är en kastrerad hankatt som inte gör så mycket mer än äter, skiter och sover. Hans liv går i slowmotion med undantag för någon lek per dag. Då flåsar han nästan av andfåddhet. Han sitter ute på balkongen små korta stunder men skriiiiker så det hörs till Märsta efter bara någon minut, man får kasta sig på dörren för att inte låta grannarna tro att vi har ihjäl vår katt. Hans favorit är jag, det är jag som är flockledaren för honom tror jag. Han ligger bara hos mig och blänger snett på Milobebis om han kommer till mig samtidigt som han ligger där. Han är inget stort "fan" av Milobebis. Han kom ju till familjen och tog hans plats mer eller mindre, så Milo har fått smaka på några rapp från Mr Toxy. Gillas inte alls men Milobebis har lärt sig att inte hålla på för mycket med katten, och Toxy har lärt sig att hans flockledare blir vansinnig om han rör den där 1 meter långa saken i familjen.

Nu sitter jag här under mina tysta morgontimmar och njuter av ensamheten och tystnaden. Plötsligt letar sig en odör till min näsa som nästan får mig att svimma! Mr Toxy har varit på sin morgontoa och förpestar all luft nu under några minuter. Jag måste nämligen kasta mig på katt toan och göra rent den då lukten är vidrig. Varför är det så? Han äter torrfoder bara eftersom vi tog bort blötmaten direkt i början. Han dricker mycket vatten. Visst, jag förväntar mig inte att kattskit ska lukta gott men allvarligt.... detta är fruktansvärt?! Ändå köper vi sån dyr kattsand som doftar gott. Har vi nåt annat så går det knappt att vara hemma utan att göra rent katt toan hela tiden.

Ja, detta blev ju ett väldigt trevligt inlägg känner jag. Hoppas du inte sätter frukosten i vrångstrupen nu! Själv ska jag gå och sätta på lite kaffe och göra i ordning lite frukost. 30 dagarsbloggandet ska idag handla om vad jag äter under dagen så det inlägget får bli ikväll. Annars så ska Milobebis och jag på öppna förskolan idag, sen blir det lite jobb för mig under eftermiddagen medan Milo sover. 

Ha en fin måndag och klä på er VARMT, det är svinkallt ute!

Puss ♥
  

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

haha tur jag ätit frukost & lunch ;-)

Nädå, här luktar det också USCH när våra katter, speciellt vår största hankatt, gjort nr 2..



KRAAAAM

2010-11-29 @ 12:23:31
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Johanna Viksell

Hahaha ja hundskit luktar inte mumma heller så tur att hon skiter ute ;) Jag har ett litet önskemål, kan du inte lägga upp lite tips på produkter till fet hy (min hy). Har så svårt att hitta bra smink som sitter där det ska...sen gör det inget om du lägger upp lite hårtips också ;)

Kram

2010-11-29 @ 12:33:33
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Anna: Hahaha.... ja men vad skönt och höra att fler katter framkallar kräkreflexer! :) KRAAAM



Johanna: Ja, vår katt sket ju ute förr när vi bodde i hus men det är värre med det nu! ;) Ja men absolut kan jag göra nåt sånt inlägg! KUL att ni har önskemål!



KRAM

2010-11-29 @ 14:29:35
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åhh, jag saknar min korta "romans" med Toxic ... . En katt med karaktär må jag säga!

/Petra, mäklaren

2010-11-29 @ 18:14:47
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback