Önskelista nr 1



Önskelistan på Niiinisbloggen är startad JULEN 2010! Detta är inte bara min önskelista utan en önskelista som jag tänker att mina läsare kan plocka sina egna godsaker ifrån, och tipsa sina nära och kära om! Jag vill oxå inspirera er denna JUL 2010.

Ja, varför inte gå ALL IN såhär på första önskelistan. Det är en önskelista för kvinnan i farten, eller varför inte en småbarns/tonårs mamma som mig, som inte unnar sig själv i första taget?

Vad innehåller listan då:

MYSBYXOR , som ska vara fantastiskt sköna. Dessutom tycker jag dom är snygga som tusan, ett par man inte behöver byta om ifrån när man ska springa till ICA för att köpa mjölk. Inga "skäms" mysisar som de flesta jag har är! :)

ÖRHÄNGEN, hur coola är inte dessa då? Passar både till vardags och till fest. Tänk er dessa till ett guldigt fodral på nyårafton, då är man CHIC så det heter duga!

LANVIN KLÄNNING, ni kanske har sett att Lanvin gästspelar på H&M nu. Jag älskar dessa gästspel. Dels är det lite hysteriskt men sen lyfter det upp hela butiken när dessa gästspel anländer. Själv skulle jag kunna tänka mig den svart blåsan!

PARFYM, från Marc Jacobs. Det är DAISY som oxå nu har en röd flaska som finns i begränsad upplaga. En sån kan väl vara trevlig att få i julklapp!? Doften innehåller: viol, cederträ och smultron.

ROUGE, från Lancome. Ett mycket trevligt rouge som samtidigt ger en fin lyster. Lyster behöver vi nu i dessa glåmiga tider!

Kommentarer
Postat av: 18 år och ska skaffa barn:)

Vilken mysig blogg du har :) följa gärna med på våran resa från att bara vara två till att bli tre. Vi är två atronåringar som försöker skaffa barn. Kom in och kika lite, lämna gärna ett spår! <3 Kram Lollo och Robin

2010-11-18 @ 17:01:08
URL: http://www.Viskablitre.bloggplatsen.se
Postat av: Mallis in real life

Jag fick Marc Jacobs Daisy av Johan förrförra julen. Den har varit flitigt använd kan jag lova. Den är ljuvlig.



Lanvins klänningar är helt underbara!



Kram på dig

2010-11-18 @ 17:08:09
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Nina

Mallis: Jaaa, den är fantastisk! MUMMA!



Kram

2010-11-19 @ 07:05:30
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Cissi

På min önskelista står det "bara" en sak just nu, en bil ;) haha Drömma kostar inte!

2010-11-19 @ 08:57:25
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Heli

Kan tipsa om ett part jättesköna mysisar... Byxan heter "Yrsa". Märket är Blingo och säljs på "homepartyn" (har för mig dom har en webshop numera också. www.blingo.se)



Köpte såna för ett par veckor sen och bor i dom nu :-)

Kram

2010-11-19 @ 10:58:11
URL: http://idrottsgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Den där parfymen har jag också - underbar!!

2010-11-19 @ 12:33:54
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback