Ikväll tänder vi ljus för de som lämnat jordelivet



Sitter och väntar på min mamma och pappa. Dom ska komma och
hämta mig så ska vi åka och tända ljus hos de som lämnat jorde-
livet!

Snart ska jag åka iväg med min mor och far. Dom har som tradition att vid Halloween åka och besöka de som lämnat jordelivets gravar. Ikväll ska jag följa med.

Jag ska besöka min klasskamrat som gick bort i en olycka när vi gick i fjärde klass. Han skulle på basket turnering och hade bråttom med cykeln, skulle korsa en gata och blev påkörd av en minibuss. Han dog nästan direkt. Vi gick i fjärde klass och detta är ett minne som ligger starkt i mitt huvud. Det var en fruktansvärd dag och i den åldern förstod man inte riktigt vad som hänt. Jag brukar träffa hans mamma som fortfarande minns mig. Han var det enda barnet i den familjen så tragedin var oerhörd, det är den ju vare sig det finns fler barn eller inte, men när det inte finns fler barn att leva för tror jag att tregedin blir så tung. Jag vet att dom hamnade väldigt illa efter denna tragedi.

R.I.P Magnus. Du har det nog fint där du är nu.....

Kommentarer
Postat av: jama

Usch ja, fruktansvärt att förlora sitt barn. Och även för alla kompisarna i den åldern. Fint av dig att fortfarande hedra hans minne <3



Min sambo var oxå med om en klasskompis som dog när de gick i skolan (mellanstadiet tror jag). De var på ett av våra badställen som finns här, ett gäng grabbar, o plötsligt saknades en av dem. De sprang runt o busade o hoppade bland bryggorna. Han hittades senare drunknad. Min svärfar var en av dem som var med i sökandet. Hua.



Själv blir det till att ta sig till kyrkogården närmast oss här där min mormor är begravd sen 12 år sen, och så ska jag tända ett för farmor i minneslunden, hon är ju begravd i norrland och den 26 nov nu är det ett år sen hon gick bort. Det är läskigt att det var så längesen jag träffade henne, min älskade gulliga farmor. SAknar nåt enormt...usch kan knappt skriva om det utan att tårarna nästan kommer fram.



Kram <3

2010-11-05 @ 20:12:12
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Det är så vackert och högtidligt med alla ljus som lyser upp på kyrkogårdarna.



Vad grymt att förlora sitt barn på det viset :-(



I dag tänker jag extra på min farbror och min farfar som gick bort nyss.



Många kramar

2010-11-06 @ 09:22:54
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Nina

Jama: Oh fyyy och behöva förlora en vän så! :( Ja, livet är bra konstigt ibland, man förstår inte riktigt meningen med att unga människor mister livet. Inte äldre heller men det är ju ändå livets gång, betyder ju inte att man inte saknar dom lika mycket!



KRAM



Anna: Det var verkligen jättevackert! Fick en sån fridfull känsla i hela kroppen när jag vandrade runt där...



KRAM

2010-11-06 @ 09:38:07
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback