Bilder på nya lägenheten!



KÖKET



KÖK sett från MALLRUMMET (mat/allrum)



MALLRUM och TVRUM, med ett gäng möbler som ska målas vita!





Och så STOLTHETERNA då.... BAAAAAAAAAAAAAAADRUMMMMMMMMMMMMMMMMMEN!! :)





Bjuder på lite bilder från vår lägenhet. Har inte fått med vårt sovrum då det inte blev någon bra bild.Som ni ser så är det lite målning och tapetsering som gäller innan inflytt. Badrummen går ju som sagtvar inte att göra så mycket åt utan man får helt enkelt göra det bästa av det hela! :)

Ja igår hade vi en smått hektisk dag. Vi började ju som sagt att flytta ur garaget. Det var allt vi hann eftersom det är 3 olika ställen allt ska till. Det är återbruket, nya lyan och svärföräldrarnas loppis. Så bara garaget tog hela dagen igår.

Kul var dock att vi hittade ett gammal matsalsbord och 8 gamla stolar hos svärföräldrarna, så ett litet byte gjorde att vi fick allt med oss hem igår. Nu ska det bara målas och kläs om så kommer det att bli så himla fint. MALLRUMMET som jag kallar det (mat/allrum) ska bara bestå av matsalmöblemang. Vi får plats med 12 stolar runt bordet där och det ska vara vårt UMGÄNGES rum. Där ska vi äta och bara umgås, sen har vi TV rummet bredvid med dragdörrar som man kan ha barnen i så att dom får titta på TV i lugn och ro.

Köket är väl inte det finaste. Det är såna oxblodsfärgade luckor och det kanske inte är helt i vår smak. Vi ska ändå kolla upp detta då vi har min pappa som skulle kunna lacka om luckorna så att det blir snyggt. Även om det är en hyresrätt så vill man ju ha det så man trivs, vi kanske blir kvar här ett tag ju!

Annars så känns det kanon. Jag har fortfarande min häriga magkänsla kvar och atmosfären i lyan känns härlig. Vi ser alla fram emot det och bättre kan det inte bli.Vi har ett litet bekymmer dock. Vi har ju vår katt. Vår katt kan inte följa med till lägenheten då han skulle bli galen eftersom han för det mesta är ute. Vi har frågat runt men inte hittat nån som vill ha en katt. Han är ju så bra! Han har aldrig kissat eller bajsat inne, han har ingen låda inne ens eftersom han går på "toa" utomhus. Han är en rar kisse som är värd ett hem där man kan vara ute helt fritt. Vi var inne på att ta med honom dit men rent praktiskt så kommer det inte att gå! Hmmm... vi klurar vidare.

Nä, nu måste jag göra mig i ordning, en vecka med utbildning i Stockholm väntar och en herrans massa packning här hemma. Ojoj, detta blir en tuff vecka. Ha det så bra alla och hoppas ni får en fin måndag!

Puss ♥


Kommentarer
Postat av: Johanna mamma till 2 prinsessor

kika gärna in hos mig och delta i tävlingen om ett hjärta oc/eller ett hjärta med valfri text pågår till 29e maj :)

2010-05-17 @ 09:46:10
URL: http://johannamadeit.blogg.se/
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Hihi läckert med blått handfat.



/En annan Nina

2010-05-17 @ 11:32:47
URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se
Postat av: pezze( Jessica)

gillar ju annorlunda lgh :D

o detta e inte alls så dumt.. :D

o jag tror att ni kan fixa till det i de båda badrummena!! :)



å.. hoppas ert katt få komma hem till ngn bra o schysst hem där ägaren e snäll osv!!! :S

Postat av: Alexandra

Lägenheten har verkligen potential att bli supersnygg:-)

NI kommer få till det kanon!:-)

Puss o Kram!

2010-05-17 @ 20:11:30
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ball lägenhet!

Jag gillar faktiskt att badrummen inte är tradionella,det kommer bli skitbra när ni fixat till med era färger på väggar och era saker :)

Det kan funka m kisse i lägenheten om ni har tur,ni har ju värsta ballen till honom att ligga o mysa på.



Jag tog en utekatt till lägenhet o nätade in ballen funkade kanon hon anpassade sig,prova och om det inte funkar så får ni tänka om...



LYCKA TILL :)

Garbo

2010-05-17 @ 21:24:15
Postat av: Fru P

WOW! Det är allt jag får fram...

2010-05-17 @ 22:35:35
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback