Skitkul bild kan man tycka, en bild på vår...

imag0250 (MMS)

Skitkul bild kan man tycka, en bild på vår hiss. Jag har TOKFOBI för att fastna i en hiss. Det är ofta jag väljer trapporna (bra för fläsk, mindre praktiskt med vagn o bebis under armen). Jag har fastnat lite smått några gånger. Alltså inte "sitta i flera timmar så man måste dricka sitt eget kiss och jag blir snart psykfall o sliter av mig allt hår" länge. Dock lagom länge så svetten börjat lacka, att jag blir knäsvag och vill börja gråta. Vi pratar kanske i tid 20 sekunder. Vår hiss där vi bit nu är lite SI o så om vi åker hela familjen. Den orkar inte riktigt då och kan stanna innan vi är uppe. Då ska man trycka på nödstopp några gånger och sen på en ny våning. Detta tar olika lång tid att få igång, i söndags liiite för länge....jag hann bli torr i munnen, och vilja slå mig ut. Så nu åker jag bara med husbandet och Milo. Aldrig heeeeela familjen och inte själv.... Har nån av er fastnat sådär rejält nångång?


Kommentarer
Postat av: Madde K

Läser din blogg men har aldrig gett mig tillkänna :)

Jag har suttit fast i en hiss i över 1 timme en gång. Inte så roligt precis, men man kunde få upp hissdörren lite så min man kunde ge mig en tidning att läsa iaf..men någon höjdare var det ju inte.



Häls Madde K

2010-07-07 @ 21:44:42
URL: http://http//4aifamiljen.blogspot.com
Postat av: nina

Åh fyyyyyyyyy farao!!! Jag tror jag svimmar. Du ba: LÄSER EN TIDNING LIKSOM!!!!!????? Själv hade jag fultjurat så snoret rann. Modiga flicka och välkommen med fler kommentarer!! ;-)

2010-07-07 @ 22:11:19
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback