Partajbilder!














Partybilder från FALKÖPING.

Ääääääntligen då så funkar datorn och internet, kommer inte ihåg sist jag satt här och kunde skriva till er utan att sitta på en lur med touchknappar som skriver så galna saker så det är inte klokt.

Ja, Falköping bjöd på en härlig tjejsemester med allt vad det innebär. Gapskratt, djupa diskussioner, fest, sol och bad, goda middagar och gott att dricka. Som ni ser på sista bilden lärde Maria mig hur man skulle dricka shots utan att nudda den med händerna. MINTTU shots :))) Vi var verkligen mogna..... :) Jaja, vi är småbarnsmorsor båda två och när man äntligen får till en fest så kan det bli väldigt SKÖÖÖJ!

Hörrni, ok... jag SKAAAA inte klaga men asså??? I´m melting.... vad är det som händer. Har vi fått smaka på värmen nu oxå, precis som vi fick smaka på en vinter utan dess like. Allt är kanon men med en bebis i familjen är det kanske inte riktigt sådär SKITKUL när han oxå känner att han smälter bort. För att inte tala om våra projekt "KORSDRAAAAAAAAAAAAAG" på kvällarna när alla barn ska sova. Jag vill INTE att värmen försvinner, däremot kan det va jäkligt GÖTT med en temp som vi alla fixar lite bättre. Men sen sitter jag väl här och gnäller när det bara regnar och är skitkallt så jag ska fan hålla käften på mig nu tror jag!

Nu ska jag sätta igång med min fisksoppa... min sjukt goda fisksoppa. Man måste komma ihåg att äta även om det kanske inte är det första man tänker på i den här värmen. Eller vafan snackar jag om? Jag vill ALLTID äta, spelar ingen roll... jag bryr mig varken om värme eller andra saker. Mat vill jag alltid ha... men ni mina vänner måste oxå komma ihåg att äta! :)

På återseende...

PUSS ♥

Kommentarer
Postat av: jama

My god Nina - hur snygg är du inte??? Värsta babe´n. Hårfärgen klär dig verkligen.



Och shit, vilken kul tjejresa. Blir sugen på nåt likande jag med. Det är man fan värd!!!! Men det får bli "en annan gång".



Håller med ang vädret. man vill egentligen inte klaga, men det är ta mig fan GALET. vi har dessutom ingen ac i bilen. Fatta hur resan till o från Kolmården i helgen va!! Uäääk.



Kram på dig.

2010-07-13 @ 17:31:04
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh tack JAMA!!! :) Ja, jag trivs så sjukt bra med den nya färgen. Är så glad att slippa det svarta hårda mot ansiktet, och nu när nästan alla färgar svart så kändes det rätt att lämna färgen nu! :)



Alltså, vi ska åka till Öland vecka 30, utan AC i husbilen.... fråga mig hur jag kommer känna efter den veckan! :)



KRAAAAAAAAM ♥

2010-07-13 @ 17:42:54
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Madde K

Man får faktiskt klaga lite..jag svettas nämligen inte så jag svullnar upp och ser ut som en barbamamma..hur kul är det på en skala?!!?!?



Grymt kul med tjejhelg..håller med JAMA det är för lite sånt i ens liv.



Ha det gott i värmen iaf!

Tjingeling!

2010-07-13 @ 19:56:51
URL: http://http//4aifamiljen.blogspot.com
Postat av: Agnieszka

Ja denna värme har gått liiiite för långt tycker jag....:)



Du är jättefin i nya hårfärgen!

kramar

2010-07-13 @ 20:51:26
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tycker din blogg är kanon! Jag läser den varje dag.

Kan du inte lägga ut lite fler tips & recept på LCHF?

2010-07-13 @ 21:02:25
Postat av: Nina

Madde: Va? Svettas inte? Varför det? Men stackars stackars dig!!! Hur kan det bli så?? KRAM



Agniezska: TACK ♥ Ja, var nyss ute och fick lite svalka på kroppen, sååå sköööööööööööönt!! KRAM ♥



Johanna: TACK SNÄLLA DU!!! Jooooo, det är fler som frågar så jag ska helt klart lägga upp lite, imorn tänkte jag lägga ut en hel dag på vad jag äter.... kan ge inspiration ju! Först powerwalk på morgonen bara!! :) Kram ♥

2010-07-13 @ 22:16:33
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Hihi! Jag har precis skrivit i mitt inlägg att alla ska njuta av värmen och att vi får sova i kalla sovrum till vintern. :D

Men jag förstår ju att det kan vara lite jobbigare för Milo. När man är så liten och inte springer ner till vattnet och svalkar sig själv.

Hoppas ni får det liiite svalare. Här hos mig kan det få fortsätta vara supervarmt. :) Ett tag till i alla fall.



Och jag kan bara hålla med de andra. Du är sjukt snygg i din nya hårfärg!!!

Och jag är grymt avundsjuk på längden på ditt hår. Så där kan jag aldrig få det.

2010-07-13 @ 22:42:53
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback