Bättre nu...



Här blev min frukost dåra.... omelett med ost och tomat. Till det
jordgubb/lime bubbelvatten och en stor kopp kaffe med grädde!

Kanske att det börjar kännas lite bättre redan. Frukost i magen, en stor IPREN och livet kanske börjar se lite ljusare ut än den gjorde när jag slog upp det blå! Sen är det faktiskt ganska så svårt att hålla sig på dåligt humör med en underbar bebis vid sin sida. Han är så go och glad att det faktiskt är omöjligt att faktiskt bry sig om småsaker som kattskit, mensvärk och dålig sömn.

Han är så myyysig så jag nästan svimmar...

Jaha, idag då? Det är faktiskt fint väder ute och jag hörde igår att det ska bli sämre nu. Kallare och mulet. Det gäller att kanske ta tillvara på den här dagen. Jag får hem bilen vid lunch så därefter kanske Milobebis och jag far mot stranden.

Jag skickade in lite bilder för framkallning häromdagen. Jag håller på med en fotovägg här hemma, eller en "feelgood vägg" kallar jag den. Den ska innehålla massa fina bilder på min familj och händelser. Olika ramar och mest svartvita bilder....en del kunde jag bara inte göra om till svartvita då dom var så perfekta som dom var. Ska bli spännande o se hur den blir när den blir klar.

Såhär ser den ut nu (ska fyllas på ända upp till taket faktiskt, och ända ner till govet... får se om Milo låter bilderna vara, annars får jag höja den lite):





Nähä... nu är det lekdax med pojken min...

Ha en fin dag nu i solen! ♥



Kommentarer
Postat av: jama

Älskar såna där tavel-foto-väggar. Planer att så småningom fixa en oxå (ska bara bygga ut huset först, typ!!!) Vart framkallade du bilderna? Har inte gjort det på hundra år. Det går att få de svartvita oxå då alltså?? (haha, som sagt noll koll). Älskar svart-vita bilder.



Ps. Gillar er bröllopsbild med tatueringarna på handleden - är lite sugen på att tatuera just där...men fegar lite.



Ha en mysig husbils-semester sen. Lite mer värme än idag får vi hoppas på framöver va! (är man nånsin nöjd?)

2010-07-23 @ 11:15:53
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback