Vin & träning!

Godmorgon vänner! Söndag it is. Brukar vara en "typ" ångestfylld dag men vi här i familjen har bestämt att vi ska göra det till en bra dag. Ångestar man en hel söndag och det är 2 hela dagar lediga på en helg så har mna ju liksom blåst en hel dag. DUMT! Därför skiter vi i att a ångest på söndagar och njuter av dom istället!

Trevlig kväll igår... det blev lite god mat, gjorde något nytt med kyckling som faktiskt blev riktigt gott! Vi drack vin och satt och pratade heeeela kvällen, jättetrevligt!!!








Milobebis vaknade till mitt i kvällen och fick vara uppe en stund. Det var nog tur med tanke poå att han somnade för natten redan klockan 4. Kvällstrött??? Jaaa liiiite dåra!






Nu på morgonen har vi som sagt vart ute på vår 5 km:s runda. Den tar ca 45 minuter och då går vi i rask takt så vi blir alldeles svettiga. Skitjobbigt just när man går där men FAN så skönt det är efteråt! Sedan körde jag ett styrkepass, idag fick det bli armar, mage, lite ben och bröst. Vi har ju hantlar hemma som jag idag kom på att man kunde göra lite lättare, vi har bara haft dom hemma snart ett år, det klipper inte riktigt sådär jättesnabbt i hjärnan emellanåt! Nej, det gör det inte.



Såååå sköööönt hörrni! Jag har en lätt vinröd/lila färg i ansiktet här på bilderna, det är jobbigt för en tjockis att börja tokträna såhär. Men jag som ÄLSKAR styrketräning njuter av varje minut. Tänk när man får sånt där härligt tryck i musklerna, det är så man känner att det tar..... så nu KÖR VI JÄRNET! Styrketräning minst 4 dagar i veckan blir det här hemma! Jag har ju som sagt nyårslöftet att det är 2010 man kommer i form. Jag har några månader på mig till sommaren och förhoppningsvis har jag kommit en bit på väg då?!



Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Tack säger Elton!!!

Jag ska komma i form till sommaren med... Är kass på att träna men gör 80 situps varje kväll, alltid någe!



kramar

2010-01-17 @ 11:34:59
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Garbo

Fan va du e duktig o peppad! :)

Vi hade oxå tänkt börja lite sundare,man äter ju så ooootroligt mycket gott mellan varven ;)

Vi har ett gym ca 10 min ifrån oss så vi ska så fort kassan tillåter börja träna ihop ska bli skit skoj att få göra nått ihop.

Kram o fortsätt njuta söndag <3

2010-01-17 @ 14:34:46
Postat av: Nina

Agnieszka: DUKTIGT, själv försöker jag få ihop 150 situps på olika sätt dagligen. Det måste ju snart göra underverk med bebishullet man har kvar där...



Garbo: Jaaa... vad najs! jag skule vilja styrketräna med husbandet. Dock så är de tlite marigt att få ihop det med Milo... men det kommer säkert en liten lösning längre fram. Thedde och Elliot blir ju äldre och Milo lite lättare att tas med! :) Kör hårt hörrni!



KRAMAR

2010-01-17 @ 14:53:20
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback