Vilka vill bli smala till sommaren?



NU ska jag se till att vi alla hittar motivationen. Nyårsafton är här, imorgon är sista dagen på detta året. Min motivation verkar ha försvunnit för min del. Men jag känner att den kokar lite under min hud och jag behöver nog bara sätta igång så är den med mig igen. Nu har jag tyvärr inga bra bilder på husbandet som han ser ut idag, men på dessa 2 bilder skiljer det 22 kg. MINUS 22 kg.

Jag har ju berättat för er lite då och då hur det går för husbandet. Nu börjar han att nå sin målvikt. Kan ni fatta?!?! Sin målvikt!!! Han har kört under hösten och vintern och vi tror att det var ungefär 3 månader sen han började seriöst. Han har vart så JÄKLA DUKTIG, jag är sååå imponerad.

Han började med att promenera varje morgon till jobbet. En 45 minuters runda, sen har han kört LCHF, men han har FUSKAT varje helg. Någon utav dagarna. Då har han ätit chips, potatisgratäng, smågodis, bullar... ja allt! Han har dock inte ätit en HEL påse chips som förr, utan typ en halv. När måndagen sen kommit så har han kört på som vanligt. Han har oxå tänkt på att inte äta så stora portioner. Men annars så har han njutit av mat som vi andra fast han skippat kolhydraterna. Jag har ju kört med jag med, men mest på halvfart. Jag har oxå gått ner men långt ifrån som han och det beror på att jag inte varit lika strikt, att jag är kvinna, att jag är 8 år äldre, att jag fött 3 barn.... ja vafan, listan kan göras så jävla lång. Men skit i det. Det finns inga ursäkter eller genvägar utan jäkligt HÅRT jobb. Men när husbandet ser tillbaka på det så tycker han att det stundtals varit jobbigt men långt ifrån så jobbigt som han trodde det skulle bli. Vågen har varit hans motivatör, den har gått neråt HELA TIDEN! Faktiskt nästan varje dag! Jag har peppat massor jag med, helst när vågen stod stilla vid 95 kg ett tag, då ville det inte neråt men det kom, han vara bara tvungen att fortsätta.

Han började på 108 kg. Idag väger han 86 kg!!!
Hans mål är 85 kg, sen vill han stanna där. Jag har liksom fått en ny karl. Jag känner inte riktigt igen honom eftersom det gått ganska så fort. När jag kramar honom känns det som halva Tony jag kramar. Jag saknar honom lite, ska erkänna det, eftersom jag älskade att han var så stor och trygg. Men, det absolut viktiga för mig är att han mår så mycket bättre idag och han trivs. Sen är han ju skitsnygg då förstås, fast det tyckte ju jag även förut. Så ingen skillnad så....

Men hörrni, det här är vad vi ska tänka på nu efter nyår. Ja, ni som vill hänga på alltså. Jag kommer köra på med LCHF. Jag tänker dela med mig av recept här förstås! Promenad start måndag morgon efter nyår blir det för min del. Sen kör vi 45 minuter varje morgon, gör jag inte det (om kylan vill annorlunda) så kör jag Nintendo Wii och lite styrka på hemmaplan. Till sommaren ska i alla fall mina sista kilon bort. Så är det! Jag har hållt på nu i snart 2 år med den här vikten. Jag har efter jag börjat tappat 15 kg så det är väl inte så fy skam det heller, jag är väldigt otålig och har tappat motivationen flera gånger, värre blev det nästan när det gick så fort för husbandet och mina kilon smyger av. MEN, man måste fortsätta, det är det enda som hjälper. Så till sommaren ska jag nå mitt mål. Det är ca ett halvår kvar så själva tiden är faktiskt realistisk. Det är viktigt!

Vilka är med? Hur många kilo vill ni ha bort till sommaren?

Kommentarer
Postat av: Mattias

Jag är med Nina och hoppas att min Tina är det också för annars blir det svårt då det ALLTID varje kväll är någon av oss som vill ha godis mm.



Det enda sättet för mig att gå ner i vikt är att inte ha godis hemma och sen handlar det om planering o vilja förstås.



Jag vill gå ner ca 6 kilo till sommaren och ska fan göra det!



Lycka till dig också och vad duktiga ni är!



Gott nytt År också!

2010-12-30 @ 10:26:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

fy vilken duktig karl du har!



2010-12-30 @ 10:31:19
URL: http://familjenskoglund.blogg.se/
Postat av: Mallis - Marlons mamma

Husbandet har sannerligen varit duktig, det måste jag säga. Det krävs en hel del karaktär för att fixa en sådan sak.



Själv vill jag inte gå ner utan omvandla. Mina gravidkilon är borta men musklerna är mjuka och kroppen behöver tränas upp igen. Ska börja köra pass snart dessutom. =)



Som jag skrev som kommentar i ditt tidigare inlägg.



Nu kör vi!!!!!!



(jag kommer ha koll på dig och din träning, bäst du är duktig annars kommer jag hytta åt dig med min instruktörsnäve)



Puss, snäckan.

2010-12-30 @ 11:13:42
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Madde

Vad duktig din andre hälft har varit, tummen upp:)ska bli kul att följa lchf här och få recept.jag vill ner 10kg fast fort :)

2010-12-30 @ 11:44:04
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: ulrica

Heja Tony, fan vad duktig han har varit!!!



Jag är på, LCHF it is :). Jag ser fram emot alla härliga recept här inne, jag funderar också på att börja blogga igen och dela med mig av hur det går..



kram Ulrica

2010-12-30 @ 13:27:18
URL: http://www.fotografulrica.se/blog
Postat av: ulrica

Oh.. glömde ju.. hur många kilon som vill bort?! Ja, alldeles för många mot vad jag skulle våga erkänna här öppet.. men runt 30 minst..

2010-12-30 @ 13:28:03
URL: http://www.fotografulrica.se/blog
Postat av: Heli

Way to go Tony! OCH Nina! :-)



Jag är med!! Körde lite lchf i höstas och kände verkligen att det hände nåt...men har man en karl som måste ha matlåda och då gärna med massa pasta så blir det liksom lite svårt. :-/ men nu har jag stampat ner foten ordentligt så han ska också köra på med lchf! (så gott det går iaf)



Hmmm hur många kilo ska jag gå ner till sommaren då? Jo ett antal...närmare bestämt 20!



Gott nytt år!

Kram

2010-12-30 @ 14:34:17
URL: http://idrottsgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

ÅH YES!!! Vad peppad jag blir av alla era kommentarer!!!! Vad glad jag blir att ni vågar och vill dela med er av vad ni skulle vilja åstadkomma! Det är SÅ man fixar det ju... Att man dels erkänner för sig själv OCH att man delar med dig, då känner man förhoppningsvis lite press oxå! Som du skrev Malliz... Du får JÄTTEGÄRNA hytta med din instruktörsnäve om jag latar mig!



Det här fixar vi hörrni! Vi hjälper varann, jag hoppas att jag kommer kunna inspirera er och jag hoppas ni finns här för mig när jag har det tufft!!



Massa peppkramar till ALLA!!!

2010-12-30 @ 14:49:02
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Husbandet

Vi kämpar tillsammans frugan så ska du nog se att det går vägen det här. Puss puss :) Looove !

2010-12-30 @ 15:05:47
Postat av: A

Har börjat känna mig lite peppad de senaste dagarna och börjar längta efter ett lite nyttigare liv - och blev jag ännu mer peppad när jag läser om dig och Tony! Duktiga ni är!!!

Min plan är att skippa kolhydrater så gott det går, dippa grönsaker på helgerna istället för att svulla chips och promenera.

10 kg vill jag gå ner till sommaren!

2010-12-30 @ 18:05:55
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Carin

Jag kör också lchf gjorde det i princip rakt igenom jul o nyår med... gick förvånat bra, smakade på ris ala malta och lite glögg o pepparkaka vid ngt tillfälle...



Kul om du delar med dig av recept mm...

Kan bli lite dålig variation i längden...

kram

2011-01-01 @ 19:03:15
Postat av: Cissi

Imponerande!!!

2011-01-03 @ 10:50:40
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Ann-Christin

Kul att läsa om er och att det har gått så bra!

Själv har jag kört med LCHF sen sep och tappat 12 kg...

Nu under julen upp 2 kg, men nu är fokus på topp igen!!

Hårdkörning sen i måndags. Tittar in här då och då på din blogg för att se hur det går för er och så kan jag själv rapportera hur det går:)

Bra recept oxå!!

Kram!

2011-01-12 @ 10:02:20
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback