Vaken sen 03.45



Medan Milobebis ligger här i vagnen (efter en strulig morgon som startade 03,45) har jag
påtat ihop en liten nyårsbuffé av billiga kläder. Du kan alltså bli nyårsfin under 200 kr!!!!
Det är inte dumt alls det. Du hittar allt på www.hm.com.

Ja men se gomorron! Dagen började kl 03,45 för min del. Milo sov som en ängel i sin säng tills dess, sen var det liksom som att trycka på en "här startar helvetet" knapp. Han har inte kommit till ro för fem öre och den enda som duger är mamma denna morgon. Han gallskriker och är ledsen för att han faktiskt är övertrött eftersom han inte somnade om efter sin morgonvälling. Idag är det dessutom dagis och då är det ingen hit att inte ha sovit sen kl 03,45.

Själv ska jag snart åka till verkstan. Jag ska fortsätta med lite beställningar o så ska jag givetvis fota hela dagen (för den som är intresserad av min "flashiga" vardag!) :) Det är ju dag 6 i 30 dagarsbloggandet. "Min dag". Ibland önskar man ju att man hade lite "flash" att bjuda på i sitt liv, en utlandsresa, cool shopping eller häftiga vimmelfester. Men här bjuds på sura morgonminer, ingen sömn, kaos, magsjukor och onda ryggar. Ibland festar vi till det hela med att äta korven på tvären istället för på längden.

Nu hör jag hur Milo somnar här bakom mig i sin vagn. Han snarkar sådär som han gör när han väldigt trött. Nu är både jag och husbandet uppe så då är det väl läge att somna då för hans del. Tack för det! :) Men det går ju för fasen inte och bli sur på han när han ligger där och plutar med sin söta bebismun, smackar sådär förnöjt och sover nergosad. Ne, det gör det inte. Detta är en övergående fas (när vet vi inte men i alla fall) och han är inte liten så länge till.

Godmorgon på er bloggläsare, välkommen in i Nina life! :)




Kommentarer
Postat av: Madde K

Både den svarta klänningen och de beiga skorna är sjukt snygga. Man kanske ska införskaffa dessa till nyår :)



Kram kram

2010-12-07 @ 21:04:47
URL: http://4aifamiljen.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback