Tidig morgon








Ja det var våra julbordsbilder det, blev inte så mycket taget med tanke
på att man sitter på rumpan och ÄTER hela tiden. Det var riktigt gott,
sen kan jag tycka att stället vi var på är lite sådär för detta samman-
hang. Men, sånt bestämmer ju inte jag!


Jag tittar på bilden här ovan på mig och tycket jag ser helt packad ut. Det var jag inte, dock hade jag jobbiga linser på mig som skavde och irriterade. Det kan verkligen förstöra en hel kväll kan jag meddela. Husbandet har ju oxå linser och det är riktigt skönt att ha en soulmate när det gäller det som vet och förstår hur jobbigt den kan vara!

Det är supertidig söndagmorgon, jag har vart vaken sen 03.30. SNAAAAAARK! Vad är det med mig? Ok, jag ska erkänna att jag tog några lurar i soffan under hela kvällen. Startade lura typ vid halv sex tiden så det kanske inte är så konstigt att man vaknar mitt i natten. Jag har heller ingen ro att ligga där inne och glo i taket utan går upp och kör igång dagen. Idag blir det lite surfande då vårt internet äntligen ordnat sig, husbandet satt nästan halva dagen med det igår och nu verkar det funka finfint igen!

Har ju halkat efter med mitt 30 dagars bloggande nu bara för det så jag tänkte ta igen det idag så jag hamnar rätt! :)))

Vad bjuder denna söndag på då? Lussebullsbak, det bjuder förhoppningsvis på lite pulkaåkning, IDOL finalen i repris får jag bara inte missa och sen har Elliot Luciauppvsining i stallet idag och det ska vi åka och titta på! Vad gör ni denna söndag?

Idag är det tredje advent oxå.... ska tända det tredje ljuset till frukosten. Mysigt nu när stora killarna är här på en bonusnatt, då är det fullt runt frukostbordet, LOVE IT!

Skön söndag till er!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback