Snälla.... Jag letar efter min motivation....

img_0403 (MMS)

Snälla.... Jag letar efter min motivation. Min promenad motivation och min motivation att låta bli dessa 2 fat. Det har gått bra måndag, tisdag. Igår stod jag inte emot Rocky roadsen. Kan nån komma o tömma faten?


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej tjejen! God fortsättning, Nu har jag läst ikapp mig på bloggen, jag har haft så himlans mycket på jobb och hemma och julen som tar mycket tid, jag är förundrad av hur du hinner med jobb, hem, familj och blogg men det är bra för det är så himla roligt att få följa med dig/er =)

Jag behöver hjälp med motivationen också. Jag ska börja som alla andra (klassiskt) efter nyår. Då kör jag igång med LCHF (tack vare dig och husbandet) samt kondition och styrketräning. Vi kan kanske peppa varandra och hjälpa varandra med recept mm vad sägs om det? Gott nytt år till er Kram Malin

2010-12-30 @ 08:38:40
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jag har ju kört på med LCHF denna veckan bara och känner att jag tänker toktrumma på efter nyår. Nu JÄKLAR. Kan husbandet så ju vi, ellerhur?!?! Även fast det är trögare för tjejer men det SKAAAAAAAA gå!



Klart vi peppar varandra! Som tusan, till sommaren är vi smala, INTE SANT?!

2010-12-30 @ 08:41:25
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mallis - Marlons mamma

Jag skickar över Johan. Han har ätit upp alla Rocky Road jag gjorde.



Jag tänkte börja träna och hitta formen efter min graviditet, men tänker inte börja förrän nästa år, vilket inte är så långt borta. Jag tänker moffa med gott samvete tills dess.



Sen kör vi, Nina!!!!!!



Kram

2010-12-30 @ 08:59:49
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback