Praliner och hysteri



Denna ljuvliga godsak landade hemma hos oss. Om det känns
som ni vill kosta på lite extra på chokladen i år så KÖP DEN
HÄR. Jag har smakat 2 bitar ur kartongen och det var helt
fantastiskt. Vilka praliner. Sen är asken väldigt fin att låta ligga
framme, helt i vitt med ett guldsnöre runt!

TACK för alla svar angående täckkjolen, som sagt så fortsätter jakten idag då.

Det är tisdagmorgon och jag har återigen vaknat kl 03. GÄSP vad less jag börjar bli på mitt omvända dygn. Igår höll jag mig dessutom vaken till nästan halv 9 men det är som att slå en kastrull i skallen klockan 3, pigg smo en jäkla mört liksom. I morse låg jag kvar och surfade i mobilen till halv 5 i alla fall. Nu har jag hunnit med att göra 3 posters här på morgonkvisten så det är ju tur att man förvaltar denna tidiga morgon ändå.

Jaha, vad hände igår? Faktiskt så hjälpte jag min pappa hela dagen, jag handlade julklappar till alla hans kunder, paketerade och skickade iväg med posten. Duktig flicka... och något jag gjort i några år nu. Höjden är när man står där inne på posten och ska stämpla porto betalt på varje paket, i år var det drygt 60 stycken. Tur jag hade på mig pälsmössan under hela tiden..... snark! Svetten lacka. Sen ska ju folk GLO så jäkligt känner jag. Är det konstigt med en svettig brud sittande på postgolvet eller var det jag gjorde märkligt, kanske mängden paket fick folk att rodna över deras julklappsinköp ifall de nu trodde jag var en väldigt generös person. Förmodligen det sistnämnda.

Idag är dagen J! JULKLAPPSJAKT! Idag ska jag banne mig hitta alla julklappar så att jag sen kan sitta och sippa på en mugg glögg och njuta av att allt bara är klart. Ja det ska jag. Jag ska slita RÄV idag för att det ska bli just så. Jag känner mig trött och sliten men det skiter jag i. Det ska bara bli gjort.

Nu en stooooooor kopp kaffe och sen kör vi! Lets kickstart this day!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback