Dag 13 - Den här veckan



Dag 13 - Den här veckan......

..... har varit en väldigt omtumlande vecka pga av Milos läkarbesök antar jag. Men idag känner jag att det blev en bra vecka, en vecka med svar vi längtat så länge efter.

Sammanfattat denna vecka så....

MÅNDAG: .... började det med Luciafirande. Jag bakade 50 lussekatter som faktiskt blev riktigt fina. Vårt internet fittade sig som tusan hela starten av veckan så det blev svårt att få in inlägg här! Jag var GALEN.

TISDAG: ...fortsatte vi med luciafirande på Milobebis dagis. Den första i raden och har var söt som socker!

ONSDAG:.....var den jobbiga dagen med Milos läkarbesök. En nervpers som vi nu är så lättade är över. Det var skönt att få detta ur vårt system och jag kan numera insupa honom med  hull och hår utan att denna svarta tanke ska slå mig!

TORSDAG:.... var det nästa grej som man alltid som mamma tycker är lite sådär "ont i magen". Går det bra? Sköter han sig? Vi fick svar igår och det enda som Elliot kämpar med är matten. Sen har vi en väldans disträ pojke som behöver hjälp att komma ihåg alla sina saker, böcker, nycklar, vilken sal han ska vara i m.m. En typisk sjätteklassare enligt fröken som jobbat som lärare i över 20 år. Kan tänka mig att det blir ännu värre för Elliot då som redan från start är en disträ kille. Känslan av den nya skolan är BRA det var väldigt fint, läraren är helt UNDERBAR och det verkar som Elliot i det stora hela trivs bra!

IDAG FREDAG:.... åker vi ut i en kompis skog och letar upp en fin julgran åt oss. Den ska kläs ikväll så vi hinner njuta av den lite mer. Jag längtar efter doften av julgran/jul här hemma. Julgranen blir precis som förra året klädd i vitt och silver. Har köpt en sån himla fin julgransmatta i år. Visar givetvis bilder på underverket sedan! :)

LÖRDAG: .... väntar lilla julafton med mammagruppen. Vi ska träffas i backen (håll tummar för fint väder) på lördag förmiddag. Sen väntar pannkakslunch här hemma med julklappsöppning. Ska bli jättemysigt! Därav brådskan med granen oxå!

SÖNDAG:... har Elliot dressyrtävling som vi givetvis ska titta på nu när vi äntligen får! Jag planerar att även sätta igång med julklappsinhandlingen och lite julmats förberedelser!

Det var min vecka det!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback