Dag 11 - Mina syskon






Dag 11 - Mina syskon! Idag ska det handla om min syster, min syster
som fick namnet Maria. Maria Katarina....

När jag var 8 år fick jag veta att man hade en bebis i magen. Jag blev så överlycklig av mammas nyheter och kunde knappt tro att det var sant att jag ÄNTLIGEN skulle få en lillasyster eller lillebror, jag minns att jag i hemlighet önskade att det skulle vara en tjej. När sedan en rund stor rosa bebis föddes så visade det sig vara just en tjej. Hon skulle heta Maria.

Under vår uppväxt så har jag varit en del barnvakt till min lillasyster. Hon blev såklart familjens lilla bebis för hela slanten. Jag minns att jag var väldigt duktig på att ta hand om henne, byta blöjor, klä på, mata och allt det där. På den tiden var det såna plastsnibbar till blöjorna! :) Självklart har vi även haft våra syskonduster. Ni vet jag drog henne i håret när hon rev och slet i mina saker och hon skvallrade för mamma som blev arg! :)

Jag flyttade hemifrån när Maria var 7 år. En liten förstaklass tjej. Hux flux kändes det som om hon tog studenten. Jag var mitt i "skapa familj" perioden och hade fullt upp med mitt eget. Det är väl så det går till i våra liv.

Dock så har vi aldrig glömt varandra. VI har alltid funnits där för varandra och även om det går perioder utan att vi umgås eller ens ses så är blod tjockare än vatten. Hon betyder MYCKET för mig. Är en stor del i mitt liv och någon jag bryr mig väldigt mycket om. Är hon ledsen så mår jag dåligt, är hon glad gläds jag med henne. Vi har ibland väldigt djupa samtal om allt här i livet. Hon är en klok kvinna, en kvinna som alltid gått sin egen väg och alltid varit sig själv. Idag pluggar hon till fritidspedagog, hon har ungefär halva tiden kvar. Jag är väldigt stolt över henne.....

Älskar DIG Maria Katarina, du betyder mycket för mig. Du och jag ska finnas för varandra alltid....

Kommentarer
Postat av: Syster

Naaaw! Fick en liten tår i ögat. Tack för alla gånger du lyssnat och stöttat mig. Finaste syster!

2010-12-14 @ 08:49:17
Postat av: Cissi

Vad kul att ni har så starka band ändå om man tänker på åldersskillnaden och att ni inte bodde ihop så många år ändå :)

2010-12-14 @ 11:12:13
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Fru P

Ååhhh va fint............

2010-12-14 @ 12:58:43
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback