CONVERSE










Förmodligen dom absolut skönaste och snyggaste
man kan ha nu på våren. Finns i otaligt många
färger, bara välja och vraka. Själv väljer jag alltid
vita men funderar nu på ett par svarta, i skinn.

Godmorgon världen, jag är FÖRKYLD. Inga promenader med andra ord. Inget kul alls och ganska så kämpigt på nätterna men det får la gå. Såhär är ju livet och det gäller bara att försöka hålla sig feberfri. Får jag feber är det liksom kört, då står jag knappt upp känslig som jag är för just feber.

Igår stod jag och gick hela långa dagen. Nya kampanjstarter på jobbet innebär en massa rännande. Dum i hela huvudet som jag är så tog jag på mig klackskor igår. Jag höll på att svimma efter några timmar och efter arbetsdagens slut grät jag nästan. Tur jag hade mina converse med mig som byte på vägen hem sen. Det känns så otroligt befriande att ta på sig dom när fötterna fullkomligen värker.

Jag skulle vilja köpa nya, såna jättefräscha supervita att ha nu när våren är här. Skulle faktiskt behöva ett par svarta oxå. På jobbet ska vi nämligen alltid jobba i enhetligt svart, och är det sen dagar som igår så bör man nog ha sneakers på sig för att inte hamna hos fotdoktorn efter en arbetsdag.

Jaha, nähä...nu ska jag avnjuta en frukost med massa varm the och smörgås. Ska oxå ta det lite lugnt, har sovit dåligt inatt så denna dag kommer nog att bli lite tuff. Har besök av min distriktschef och vill givetvis skylta med en skinande fläckfri butik!

Förresten, ställde mig på vågen i morse, -1 kilo! THANKS!!!

Ha nu en fin dag alla så hörs vi sen, puss

Kommentarer
Postat av: ulrica

Jag håller med om dojjorna, tyvärr så är mina fötter för breda, i alla fall för de vanliga Converse-dojjorna, men kanske skinn-modellen skulle funka bättre.. måste prova :)

2010-04-15 @ 11:07:46
Postat av: mallis in real life

Jag köpte nyligen ett par klarröda Converse. Uppiggande och snyggt. 700 spänn kostade de och det är de naturligtvis värda, men i USA kostar de cirka 300 och det är ju bra. =)



Jag har även vita i skinn. Jag har svarta också, och beiga och svartrutiga och randiga i olika färger. Jag har många par Converse skulle man kunna säga. Me like.



Kram snäckan

2010-04-15 @ 11:11:47
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Fru P

Pax för att köpa ett par svarta!



Hoppas du mår bättre nu snoris. Puss o kram.

2010-04-15 @ 22:33:18
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Cian

Jag har ett par rosa..jag är inte riktigt sams med dom än men det beror nog på att jag så van vid högklackat..Är ingen "sneaker-girl"



Pöss

2010-04-16 @ 13:51:45
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: Nina

Ullis: Skinn måste ju vara SUPER då... testa och berätta sen!!



Mallis: Ja jag hörde av min collega som precis vart i NY att hon köpte sina för 280 spänn, lite skillnad med tanke på att dom brukar kosta 700 här hemma! :) Jag skulle vilja se ditt converse förråd! :)



Pendlis: SKITSNYGGT med svart... jag är skitsnorig, men hoppas på att bli bättre i helgen! PUSS



Cian: Cooolt med rosa... jag är ingen rosa tjej alls... men tycker det är coolt när andra har det!

PUSS

2010-04-16 @ 23:29:46
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback