Måste barnsäkra!




Javisst, det är hög tid att barnsäkra vårt hem. Milobebis är överallt och klättar på allt. Han utforskar världen i 180 och det gäller att hänga med och hjälpa vår lilla bebis till ett så smärtfritt leverne här hemma som möjligt. Han har inte *peppar peppar* gjort sig så jätteilla än men nog har man fått sig en och annan smäll! Han har dock ätit lite på maskindiskmedlet som blev kvar i diskmaskinen. 112 samtal och giftcentral!

"Vilken sort" frågade mannen i andra änden.
Husbandet som tog samtalet var en aningens coolare än mig vid tidpunkten och sa åt mig att kolla. SUN maskindisktabletter var det.
"Ingen fara alls, dom är inte alls farliga i den lilla mängden. Bara se till att han dricker lite så att eventuella rester i form av små tvättmedelskorn sköljs ner i magen och inte ligger och fräter" svarade mannen. Det var allt. Vi torkade bort svetten från våra pannor och lugnade oss lite. TUR.

Vad har vi mer??

Spetsiga hörn är förrädiska, trappor att klättra i, eluttag att peta i för att inte snacka om dörrar och våra kökslådor. Där har han klämt sig nu några gånger. man hör ett illtjut och så får man springa och rädda honom ur lådans käftar.

Gick ut på IKEA´s hemsida och såg att det ju verkligen fanns allt i barnsäkerhet hos dom. Dessutom har man FIN rabatt som Family medlem, vi snackar riktigt BRA rabatt.

BRA SKIT det där IKEA!!


Kommentarer
Postat av: Cian

Ja IKEA är bra skit..



Allt måste upp en meter kändes det som back in the days...Och skruvas fast i väggarna...S



Wohoo vad du är duktig och karaktärsfast med dieten..Jag har ju mina "slutaröka-kilon" att tampas med..suck..jag har gått upp 3 kg och det tickar på...Men jag äter inte så mycket tycker jag...



Vad gör ni på lördag?



Filurar på att ta en turne med seaten åt ert håll :)



Pöss

2009-09-17 @ 11:25:45
URL: http://galencirkus.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback