Är man redo?

Att bero på det här med tonårsrum.
Är det sant att tiden kanske snart är inne? Inne för tonårshångel i vårt hem?
Jag ryser nästan när jag tänker på det men eftersom jag själv känner att det inte var längesen jag själv var tonåring så hajjar jag ju känslan. Alla hormoner som flyger i luften och träffar min grabb gång på gång. Snart kanske det kommer hit en Felicia... eller Louise... nä förresten. Jag skulle vilja att hon hette Lisa. Lisa låter oskyldigt. Som att hon inte vill skada min unge, eller såra honom..eller snuska! Hon får inte vilja snuska med min pojke ni vet.

Undra hurdan mamma jag kommer bli? Kommer jag vara saftmamma som inte knackar på dörren? Troligen inte eftersom jag inte är nån saftmamma. Kommer jag kanske dra ut på det här med att sova över? Troligen inte eftersom jag och min första seriösa kille fick vänta 8 månader innan vi fick sova ihop. Jag var nästan 16 år när han fick sova över för första gången...men som ni vet snackar vi purfinne farsa hära. Inte riktigt räkmacke flyt på det här med grabberiet då kan jag meddela. 
Är jag en purfinne morsa dåra? NOPE, jag vill inte det. Jag vill att min grabb ska känna sig MER än välkommen hem med sin nya flamma. Hmm... nuförtiden vet man ju inte hur det där med dejteriet går till. Tar man med sig bruttan hem eller? På min tid så var nog grabbarna typ runt 16 år när man släpa hem första tjejen. Jag hoppas att det är så nu med.

Om 3 år är jag redo! :)



Kommentarer
Postat av: syster

hahahaha räckmackeflyt!!! tur man var artis när man tog hem första grabben. annars ba dissen?

2009-09-15 @ 18:41:19
Postat av: Fru P

Redo eller inte. Det blir liksom som det blir skulle jag tro. Tror inte man har så mkt val :-) Och va fan Ninis?! Vad kan hända? Låt pojken hångla o ha lite vuxenmys när den dagen infaller :-)

2009-09-15 @ 18:52:12
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja syrran, du var ju så liten när jag var där men du skulle nog haft det likadant med vår lilla pappa hemma! :)



FruP: SJÄLVKLART, annars blir han ju fasen inte karl! Men kul är det inte... tror inte jag skulle känt likadant om jag hade tjejer faktiskt. Det är nog som när pappor har svårt för när ens lilla dotter ska till att träffa nån.... huuu. Men, jag ska va en cool morsa and go with the flow! Jag har säkert ett och annat schysst raggningstips o komma med! :D

2009-09-15 @ 20:18:31
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nina,jag e ju där sen ett par år tillbaka och jag kan säga såhär att det beror helt o hållet på vilken slags tjej han tar med hem/dejtar/ihop med.

Gillar man inte tjejen så blir det jobbigt att stå emot "mammabeskyddarinstinktenkommamedgodarådgörsluthoneintebrafördigläggasigisamtalet"



Nu e han ihop m världens goaste tjej så jag bara lutar mig tillbaka och håller tummarna att det ska hålla lääääänge!



Lycka till gumman :)

/Kram garbis

2009-09-16 @ 07:23:40
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback