Kolla in färgerna... URFINT! Tänk

06e097143d359bd86652c3923698a9f7.png

Kolla in färgerna... URFINT! Tänk att ett träd nästan blir rött. Tantvarning på det här inlägget,jag vet. Men jag är ju tant...


Kommentarer
Postat av: Ulrica

... och var är tantvarningen i det här inlägget? Är det för att inlägget inte innehåller svordomar, fitta och andra såna ord? Eller är det bilden på höstträdet? Bara nyfiken för i så fall är jag en tvättäkta tant i min blogg.. :)

2009-10-15 @ 14:00:09
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Hahaha...Ulrica du är väl för rolig ibland! Du får inte ta allt så allvarligt tjejen. Det var väl mest att jag tidigare nämnt att jag inte gillade hösten men med åldern börjat göra det. Det var det jag syftade på....



...fast hur gammal jag än blir så kommer jag fortsätta använda såna där hemska ord som Du nämnde. SÅn är ju jag! :) Tant eller inte! :)

2009-10-15 @ 17:30:53
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Allvarlig är jag sällan :)).. önskar nog allt att jag inte var så "pryd" ibland S. Det är märkligt och det här får väl låta hur fjortisaktigt det vill, men jag är nog en liten tant i vanliga fall, men när något med lite procent kommer ner i fötterna eller på tungan.. då vet jag inte oftast vad som händer eller sägs.. önskar ibland att jag kunde mixa dom båda och få nån mellanhand... fast jag har hört ryktats om lättklädda danser mitt i sommarstugeområden och njae... det kanske är bättre att jag håller mig till att vara en pryd liten tant även i fortsättningen :))).. men f*n.. nu blev jag ju allt lite sugen på att slicka lite på dom där procenten och ge mig ut på dansgolvet.. ah, planera :)



Kram på dig, tanten.. och du.. fortsätt svär du, jag njuter och skrattar gott!

2009-10-15 @ 22:22:19
URL: http://ulrica.org
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback