FAVVO SKÅDIS?



Jag och husbandet kollade på TWILIGHT i helgen. Jag har inte sett dessa filmer tidigare så jag började med 1:an nu. SKITBRA tyckte jag.... Kände att filmen var filmad sådär i en färgskala som känns kall, läskig och lite modern. Mycket rödaktiga läppar och blek hud.

Husbandet berättade för mig att han i Twilight är utsedd till VÄRLDENS SEXIGASTE man. Ok, han var sexig, kan inte säga emot faktiskt... Men husbandet, du som brukar läsa min blogg. Du är självfallet den sexigaste!!!!

Så.... vad gillar ni för sorts skådisar. Har ni nån favvo?

LITE OLIKA KATEGORIER

* Dom som är SEXIGA, typ TWILIGHT stjärnan.
* Dom som är VANLIGA, en Matt Damon typ som inte är nån hunk direkt utan en vanlig hederlig familjefar. Han har gjort en hel del shyssta roller men har väl aldrig framstått som nån hunk.
* Dom som är FARLIGA, en Johnny Depp Typ. Lite mystisk, ingen som njuter av kändisskapet och som oftast har lite konstiga roller. Nu går husbandet igång på alla 16 för om han skulle få välja så skulle han säkert ligga med Johnny Depp. Han ÄLSKAR Johnny Depp. Jag trodde bara det var tjejer som gjorde det men motsatsen är bevisad.... :)
* Dom som är ROMANTISKA, Dr Shepherd är väl en sån om inte nån. Han får ofta lite mesiga rollkaraktärer, en "romantisker som inte gör nåt oväntat" typen!

Har du nån favvo?


Kommentarer
Postat av: Cian

I vilken kategori passar Viggo Mortensen?

Annars är jag en sån där som faller för "badguys"

Johnny Depp i love..



Pöss på dej söt

2009-10-05 @ 13:30:45
Postat av: Anonym

....jag är lite små...horny på ernst kirsthiger (stavning)...men d är min lilla hemlis. =)

2009-10-05 @ 13:59:30
URL: http://familjenskoglund.blogg.se/
Postat av: Nina

Är inte han lite som Johnny Depp då....? Jag menar sagan om ringen är väl i den klassen... helt klart!

2009-10-05 @ 14:01:55
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

Hahaha... ERNST! Jag bloggade om honom för inte så längesen. Då snackade jag om att jag ju gillade honom. Det var så många som tyckte han var sådär TORFTIG, men jag stendiggar honom...!

2009-10-05 @ 14:43:32
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: The Johanssons

Jag är väl den enda levande som missat Twilight ;-) men på bilden där såg han riktigt jävla het ut ! Jag gillar sådär lite feminina killar som Depp och McDreamy , tycker även att Tommy Lee , Shenkenberg , Darin , Russel Crowe , Sonneby och Rob Lowe är mumsiga att titta på. Jag håller med Husbandet , skulle lätt ligga med Depp !

2009-10-05 @ 15:02:35
Postat av: Mattias

Som kille om jag ska gå efter sexighet så är förstås tjejer som Angelina Joolie, Halle Berry och Scarlett Johansen läckra att se på.



Skådisar jag gillar annars är Morgan Freeman, Tom Hanks och nu försvann namnet på den där kvinnan som spelar i filmer som Lida, Titanic med mera. Har inte tid att googla nu så får återkomma om ingen kan hjälpa :)

2009-10-06 @ 13:47:35
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Mattias

där kom det!! Cathy Bates

2009-10-06 @ 13:47:57
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback