SJUKRAPPORT

Måndagmorgon, eller morgon...jag vet inte vad det är. Känns som natt i huvudet, tittar jag ut är det dag.

Först och främst: Milobebis är jättesjuk. Han började snora natten till lördag och därefter har det bara eskalerat. Inatt har vart helt hemsk, han vaknar 3 och är nästan hysterisk av trötthet och av sin snuva och sin hosta. Han hostar så det riktigt smäller (en sån typisk falsk krupphosta). Husbandet tog honom där vid tre så jag fick sova lite, sen tog jag över. Vid 6 lyckades jag få honom att sova och nu vaknade han för en halvtimme sen. Hostan fortsätter, varje gång han hostar så ser man hur ont det gör på honom, han är genomtäppt och så väser det om honom när han andas. Efter 9 ringer dom från vårdcentralen så får vi se om dom vill titta på vår bebis. Så synd om honom!

SEN: Så har Elliot haft kalas, allt blev jättelyckat och vi bullade upp med bullar, kakor, moccarutor, bröllopstårta och smörgåstårta. Bröllopstårtan blev över efter ett bröllop som våra kompisar Bea & Lasse hade på sin restaurang. Elliot blev jättenöjd över alla sina fina presenter.... kamera, kläder, jacka, en hel påse med GB glass, pengar, ridskyddsväst och ett konto öppnat av mormor och morfar. Thedde fick ett likadant när han fyllde 11 år. Ett konto dom får använda när dom vill. Det är alltså inte ett direkt sparkonto utan ett bra & ha konto. Dock så är jag stenhård när det kommer till vad som ska handlas. Det blir inget jävla dravvel utan dessa pengar går till vettiga saker. SÅDESÅ!  

Uppdaterar senare med bilder från kalaset och sånt, nu måste jag ta hand om min hostande bebis!

Förresten, nu ringde det, vi har tid hos doktorn kl 13.15 idag.....







Kommentarer
Postat av: Cian

Stackars Milo...Hoppas han får nåt mot hostan så han(ni) får sova



Grattis i efterskott till Stora killen 11 år..

Damn vad tiden flyger..gick han inte i typ 2:an nyss?



Pöss söt

2009-10-26 @ 10:57:45
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: pangis

Stackar liten Milobäbis!!! Hoppas han kryar på sig och att ni får bra hostmedicin..typ Lepheton..

2009-10-26 @ 11:58:15
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Agnieszka -2 barnsmamma

ett litet tips när han är sådär hostig och pipig på nätterna är att gå ut i friska luften med honom... då brukar det hjälpa lite med andningen!



kramis

2009-10-27 @ 10:32:52
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback