Lunch-njuta!

Idag tog jag ett lunch-bad! Det kan ju tyckas lite sådär keffigt, hur kan det vara njutning, mitt på blanka dagen? Men vet ni, det är HÖJDEN av njutning. När husbandet kommer hem på lunchen och jag får några enstaka minuter att bara göra allt sånt som jag inte riktigt hinner när jag är hemma med Milobebis. Det är mycket "inte kunna leka själv" period för Milo nu. Det är liksom skräckinjagande kasst att leka själv på golvet, det är bara roligt om det sitter en mamma bredvid. Gärna en mamma, men det kan duga med en bror oxå.

Att en sån dag hälla i ett bad, stänga dörren, släcka ner lite och lägga sig i ett varmt bad, för bara några minuter, är en fantastisk njutning! Helst ska man ha duschen strilande samtidigt och bara stänga av huvudet från tankar. Det är en riktig speed-energi-boostare. Idag tvättade jag håret oxå, det var nog flera dagar sen jag hann och tvätta det. Jag tar mina duschar snabbt på morgonen innan husbandet åker till jobbet, sen blir det stört omöjligt i veckorna. Jag har försökt, men då blir det att sitta och tvätta håret i 300 samtidigt som du drar imse vimse för 43:e gången ifall han hinner stoppa nåt olämpligt i munnen eller resa sig mot nåt som han inte riktigt fixar. Sen tappar han ju humöret oxå, så in i helvetes oxå. Så där sitter du i duschen och sjunger så stämbanden gör kullerbyttor, trasslar in dig i ditt eget hår av dina yviga rörelser i huvudet och får schampo i alla håligheter och griper efter duschen samtidigt som du håller i Milo i en arm för att han inte ska ramla.

Skulle ni komma in i min dusch då skulle ni få er en riktigt FIN syn!

Jag vill ha meeeeer lunch-njutning! Vad gör ni när ni får snabbnjuta?? Förutom det där som jag vet slog dig precis... :)


Kommentarer
Postat av: Fru P

HA HA HA precis vad som slog mig också...



...men förutom det så tycker jag att ta en runda i spåret är en njutning på si så där 30 min. Man blir rosig om kinderna, känner sig duktig o resten av dagen/kvällen brukar bara bli bra.



Shit va präktigt o tråkigt det där lät. Men det är nog min bästa njutning just nu.



Bada har jag inte gjort sedan jag flyttade från villan. Tyvärr. Annars är det ju ljuvligt. Med levande ljus o musik i öronen. Mums.

2009-10-22 @ 15:16:34
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Agnieszka -2 barnsmamma

Jag tycker det är mysigt att på kvällen får sitta framför tvn med datorn i knät, dricka något gått te och kanske ha en liten chokladbit!



kram kram

2009-10-22 @ 15:28:38
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Cian

Höhö

tänker snuskiga tankar och censurerar vad jag skulle kunnat skriva



2009-10-22 @ 15:44:02
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: Garbo

Jag tog med mig sonen in i duschen,han fick va med :)när han va liten ska tillägas hahaha



När jag ska koppla av numera gör jag det på jobbet :)

Ja för där har jag mera lugn än hemma,hemma hundar som skäller kräver och vill gå ut ska lekas med samt allat annat diska städa m.m m.m men på jobbet gör det jag ska när jag e klar kan jag sen krypa upp i soffan nyduschad m telefon inom räkhåll och slippa trängas i sängen bara en sån sak ;)

Jag har nog det ultimata jobbet! L



Ser myyyysigt ut i ditt badrum.

/Kram

2009-10-22 @ 18:56:53
Postat av: Nina

FruP: Förstod väl det!!! :):) Ja, spåret skulle kunna vara nåt att ta till på lunchen, det hinner jag ju fakstiskt. MEn sen kvarstår ju duschproblemet. :( Måste försöka lösa det :) PUSS



Agnieszka: DET lät jättemysigt.... det är nåt jag oxå brukar göra en stund på kvällen. Men jag har inte haft ett gott the och en god bit choklad till, det ska jag göra nästa gång! KRAM



CIAN: You dirty little slut!!! :)



Garbo: Ja Garbo, han har varit med. Kruxet är bara det vi har ett stort sånt trekantsbadkar, han ska BARA ställa sig på kanterna så då blir det inte mycket dusch för en själv. På kvällarna duschar vi med Milo men då finns nån som kan lyfta ur honom ur badet och man får avsluta sitt eget bad.

Ditt jobb låter underbaaaaaaaaaaart!! :)



KRAM

2009-10-23 @ 07:50:59
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback