Höj ditt humör!

Nu när det är semestertider så brukar ju det vara en stoooor orsak till lite munhugg med sin älskade. Kanske inte så LITE heller i vissa fall. Man är ovan att leva tillsammans 24/7 och irritationsmomenten blir fler och fler. Vi åker imorgon och det är bäddat för lite kaos, tjafs, utbuktande ådror, huvudvärk och finnhumör!

Eftersom jag redan är inne på det här med att må bra så tänkte jag fortsätta! Det mesta taget ur en cosmopolitan.

HÖJ DITT HUMÖR!

* SJUNG EN MELODI
En studie från University of London visar att bara 5 minuters sång kan höja ditt humör. Sjung i duschen, bilen, tunnelbanan (?), jobbet, ICA kön eller varhelst det känns bra. Jag sjunger typ jämt. Vår granne sa igår: "Ni kommer nog få ett musikaliskt barn."
"Jasså" sa jag. "Ja jag hör dig sjunga så mycket!" OKEEEEEEEEJ... då hör alltså grannaran oxå. Skitsamma.... jag gillar och sjunga och ska tydligen fortsätta med det då vad de verkar!

* BLI EN SOLSTRÅLE
Solen påverkar våra må-bra hormoner, t ex serotonin, vilket gör dig gladare. En promenad i solen på lunchen, en fika ute, en lunch ute, eller bara vara ute och andas sol en stund gör att du blir piggare och gladare.

* SKRIV AV DIG
Grattis alla bloggare, vi borde må liite bättre än dom som inte bloggar. Forskning visar nämligen att Den som regelbundet skriver ner sina känslor och tankar mår psykiskt och fysiskt bättre!

* LÄR DIG TA EN KOMPLIMANG
Att kunna ge och ta komplimanger ökar DIN självkänsla visar en engelsk forskningsstudie. Nästa gång någon säger nåt fint, säg TACK och påminn Dig själv om komplimangen läääänge!

* UTNYTTJA LÅGKONJUKTUREN
Experter menar att lågkonjukturen , som kan få oss att känna oss osäkra, boostar hormonet dopamin i hjärnan. Det i sin tur boostar testosteronet, som i sin tur får dig att vilja ha mer sex!!

* MOTION
Sen jag började med mina morgonpromenader så sover jag mycket bättre! Jag är MYCKET piggare, orkar vara vaken längre på kvällarna vilket såklart genererar en gladare gubbe här hemma. Tycker att min PMS kanske har blivit liiite bättre! Tycker oxå att min mensvärk typ försvunnit. Sen ger ju motion så himla himla mycket mer som jag knappt orkar räkna upp. Men... en sak är säker. Jag kommer försöka fortsätta med mina promenader för alltid!

Jag har hittat lite övningar man kan göra efter sin promenad/joggingtur! Då kanske man får lite fastare AS... bort med gäddhänget och lite fastare bröst!





Javisst.... HALLELUJA...nu startar vi lite nya liv va? :)

Kommentarer
Postat av: ulrica

Tack för alla vardagstips!

Jag hoppas ni får en toppensemester utan tjafs :)



Jag försöker komma igång igen efter min enorma svacka och även om det låter sjukt så är jag glad för att ha fått veta att inte allt stod rätt till i kroppen så nu kanske det vänder och jag får tillbaka mina promenader!



Kram

Ulrica

2009-07-14 @ 10:18:46
Postat av: Nina

ULRICA: Var in och läste på din blogg nu. Men vet du, när du skrev att allt inte stod rätt till så slog mig det där med sköldkörteln direkt. Undra varför... jag visste ju ingenting?! Är jag nån jäkla häxa eller? :)



Gumman, du KLARAR det... och så vill jag ge dig massa kramar och hoppas att din kropp kommer i fas fast du fått det där dumma!!! Kämpa på, ge inte upp...jag VEEET att du klarar det! Våran gatas bästa promenadbruttor är du DU & JAG!!



KRAM

2009-07-14 @ 10:44:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

TACK!!! Ja, du är nog lite synsk kanske :))).

Dina goa ord gjorde verkligen min dag mycket mycket lättare och gladare <3



Stor KRAM

PS! Jag promenixar hem från jobbet idag, alltid nåt :))

2009-07-14 @ 10:58:20
Postat av: Agnieszka

Ja det är ju alltid kul att få veta vilka ens läsare är... helt plötsligt kom det fram en massa människor som man inte hade en aning om att dem läste...=)



Tycker helt klart du ska ställa dem frågorna med!

kramis

2009-07-14 @ 13:12:19
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: fridha

Ställ fråger i min blogg ,HAR FRÅGESTUND ! :D

Det vore snällt om du skulle kunna ställa några :D

Puss/Kram<3

2009-07-14 @ 15:17:17
URL: http://fridhafelicia.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback