POOLDAG

Idag ska det då (äntligen) bli regn!

Vet inte om ni känner som mig? Man känner liksom lite dubbelt sådär. Självklart är det RÅNAJS med underbar sol och värme. Samtidigt så känner jag att när värmen varit som den varit så har man ju liksom inte kunnat gjort nåt annat än flåsat i solen. Här hemma har det inte gått o vara alls, vi har sol från morgon till kl 4 på eftermiddagen.

Sen är ju jag sådär muppig så jag känner att jag bara MÅSTE vara ute när det är fint väder, för sen när det bli kasst igen så har man inte njutit av det tillräckligt och så får man dåligt samvete. SNARK! När det regnar å andra sidan FÅR man bara vara hemma och skrota utan en massa "känna att man måste njuta av vädret" känslor!

Så jag säger (äntligen) inom parentes, för börjar det tokregna dag efter dag nu och solen knappt visar sig så kommer jag typ tycka att jag måste vart en idiot som skrev äntligen tidigare!

Igår blev det njuta av sol och bad för hela slanten, Kattis öppnade som vanligt upp sitt hem för mig och patrasket.



Underbart och trevligt. Dom bor så himla perfekt med lagom stor trädgård, soldäck och en stor pool! Ungarna ÄLSKAR att vara där... o jag med!



Stina och Milobebis, ja dom e så roliga när de kommer ihop sig, då gäller det att vara framme med kameran hela tiden. Annars kanske man missar nåt.... kolla in PUSSEN jag lyckades få på bild! Hihihi...

Sommaren är så härlig, jag har lite svårt för att den går så fort. Huxflux så är de höst och kallt igen. Därför smackar jag in massa sommarbilder på bloggen så man kan gå tillbaka o kika på allt härligt sen i höst när jag sitter med raggisarna på mig. Sen har jag oxå bestämt mig för att njuuuuta så mycket som möjligt! Tänka HÄR & NU!!!! HÄÄÄÄR & NUUUUU!!!






Sen flippade nog jag och Milobebis ur lite. Solsting kanske....




Sen fick äntligen husbandet oxå komma ner och bada efter att han jobbat färdigt. Lägg märke till att pubbe Thedde är med på bild. Det är rätt sällan jag lyckas nuförtiden! :)




Det blev en skön dag igår. Idag får vi se vad vi hittar på, det verkar ju inte bli nåt stranden direkt. Thedde är på väg till golfbanan och Elliot till stallet. Jag och Milobebis kör solokvist idag!

Kommentarer
Postat av: Cian

FAN VAD NAJS!



Jag hoppas det är lite svalare imorgon..6 timmar i bilen med strålande sol UTAN AC..Jag kommer DÖ!



PÖSS på dej...



sjunger en liten melodi

Semester det är bra att ha

bada kan man varje da

Semester är skönt för kropp

Man får vila sin lilla knopp



hahahaha vilken underbar rimmare jag är va?



Ha en as-kalas sommar

2009-07-03 @ 08:43:43
URL: http://sanctalucia.blogspot.com
Postat av: Nina

DETSAMMA HJÄRTEGRYN!!!

2009-07-03 @ 09:23:58
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Underbara sommarbilder,härligt!:-)

2009-07-03 @ 09:38:46
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback