Jag klarade det INTE!
Här ser ni en looser, en LOHOSEHER!! Jag är helt söndergråten.... Jag klarade inte av det helt enkelt.  Det blev en annan tandläkare idag som inte ALLS hade någon sympati för töntiga 36 åringar som är rädd för tandläkaren. Han mörscha på med sina sprutor helvilt i käften på mig. Väntade inte direkt att någon bedövning skulle ta utan började borra svinhårt i min så jävla onda tand.

Grejen var att jag beslutat mig för att ta bort den här jäkla tanden som jag bara inte står ut med längre. Han ville borra sönder den, alltså i 2 delar så att det skulle bli lättare att ta bort den samt att det inte skulle behövas opereras bort några små rötter som eventuellt skulle bli kvar i tandköttet! Sagt och gjort. MEN.... jag hann nog inte bli så bedövad som tanken var, eller så är jag bara så inihelvetes smärtpåverkad nu för att det är en inflammation i den. Alltså, på riktigt. Jag sprattlade med benen när han borrade, jag flaxade med armarna. Han slutade inte utan körde på några sekunder till, då brast jag ut i något jag brukar kalla FULTJUR!!!

STANS JÄVLA FULTJUR dessutom! Jag grät rakt ut och hulkade. Han försökte bedöva rakt ner i nerven, bedövningsmedlet flöt i hela käften. Jag var bedövad ner i axeln till slut. Husbandet var svettig och alldels förtvivlad med mig därinne. Thedde hade hand om Milobebis utanför.

Då brast det totalt. Jag har nog inte i mitt vuxna liv gråtit av smärta mer än när jag fött barn. Det här var värre. Jag lovar, det var så overkligt hur ont det gjorde. Jag kände att jag inte klarade mer, jag grät och sa åt honom att fylla upp hålet så jag fick dra hem. Vi diskuterade saken fram och tillbaka. Det värkte så mycket så jag ville springa hem till mina IPREN. Han fyllde upp det, och lät mig åka hem! Väl ute möttes jag upp av en förtvivlad Thedde som såg sin mamma gråta så mycket. Han klappade på mig, kramade mig och hade tårar i ögonen. Han är så fin min lill"stora" grabb. Han ville knappt följa sin kompis utan ville följa med hem o ta hand om mig. Med tårar i ögonen tvingade han sig själv iväg till slut. Mitt hjärta är så stort för denna underbara känsliga unge!! Han har fått en sån fin egenskap, att kunna visa känslor!

Efter att ha gråtit ut mot husbandets axel så åkte vi hem. Han ringde jobbet och sa som det var. Gjorde mat som jag fick kämpa i mig, bäddade ner mig och gick en promenad med Milobebis.

Ska dit på torsdag för ett nytt försök. Då ska det knapras värkisar innan, jag ska försöka sova bra, äta bra och sen ska bedövningen få verka minst en halvtimme. MY GOD, jag vet ärligt talat inte om jag klarar av att åka dit igen. Huuuu..på riktigt. Jag är helt slut på psykiskt och fysiskt nu så jag vet inte vad. Känner mig som en looser. En feg jävla bangare.... men samtidigt! När jag tänker efter, det finns inte på kartan att han skulle ha fått fortsätta!! NONONO....

Hörrni, tack för fina ord och pepp i det förra inlägget. Ni är guld värda för mig.... KANON! Tack för ni finns!

Kommentarer
Postat av: Annisen

Men stackars stackars! Har ju själv efter fem tveksamma år gått i tandisterapi, fruktar dock dagen då de ska borra i MIG!!! Inte kul plus att de kostar en jävla massa pengar. Man känner sig som värsta klenis Allan. Men du..all lycka och superstöttar kramar. Pösssssssssssss

2009-07-28 @ 19:21:15
Postat av: pezze

ähh vilken jävla idiot te tandläkaren du hade :(anmäl honom för han har ju för fan ingen känsla o respekt inför sina patienter/kunder..

(eller vad fan det nu heter...)var sitter den onda tanden föresten?!?!

kan ha missat det, då du skrev i dina inlägger men?!?!? :Shåll ut... o hoppas du får en schysst o bra tandläkare nästa gång....

O DUU.....

du e inte ngn looser ellerngt annat.....

du e bra o duktigt o verkar vara en cool brutta med sötingar runt omkring dig, m.m......det e tandläkaren som e fanimig en LOOSER!!! punkt slut..

en tröstande kramixx te dig... ;*

Postat av: Åsa

Har tänkt på dig idag...Men vännen då... Inte va lessen... Det MÅSTE stämma med sin tandläkare annars funkar det inte och ännu värre om man är rädd. Synd att just du fick en sån tandläkare som verkar sakna empati och vanligt folkvett TOTALT!!!

JAg tycker ABSOLUT INTE att du är nån looseer för att du sa "tack för kaffet skitgubbe" och tog din pluska medans du sprang därifrån. Det skulle jag oxå ha gjort.Det kommer att gå så bra så på torsdag! Håller mina tummar för dig gumman.Skönt att du har dina omtänksamma älsklingar runt dig när du behöver gå igenom sånt här.

Vilken grabb du har, Tedde är ju helt underbar.Försök att ta det lugnt nu och inte tänka så mycket på torsdag. Du fixar det hjärtat!Puss.

2009-07-28 @ 20:53:56
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

men gud vad var det för pucko du hamnade hos? Tycker apasynd om dig.,.. ingen ska behandla våran Nina så.... ge mig hans namn och adress så ska han få se på jävlar annamma...........stooora kramar till dig!

2009-07-28 @ 22:08:02
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Men hjärtat va jag tycker synd om dig!

Du är inte alls någon looser, vem som helst hade gjort precis samma sak och allra helst om man har sån skrck för tandläkaren som du verkar ha. Jäkla okänsliga idiot tandläkare, snacka om att sakna folkvett.

Hoppas verkligen det går bra för dig på torsdag, ska tänka på dig!Thedde då, underbara unge så fin han är. Önskar att mina framtida barn blir lika gulliga och omtänksamma som dina juveler!

Dom har du gjort bra, gumman!Tänker på dig!Puss o Kram

2009-07-28 @ 23:06:21
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Carin

ahh men shit Nina... lider as hell med dig, vet hur det är med tandvärk o skit. De SKA fanimej lyssna o vara empatiskt bemötande.-.. stor kram

2009-07-29 @ 12:04:22
URL: http://tatan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback