Smink?




Jooodåååsåååaaattteeeee...

..... här hade vi kastat på oss smink tjejerna och jag. Det är på en balkong i Sälen, vi sitter och förfestar och är ute och tar en puff! Satt o kollade gamla bilder och blev så full i garv när jag såg den här! :)

MEN, jag känner för att göra mig fin, ta på mig fina kläder, fixa håret och sminka mig. Det känns som det var evigheter sen. Jag blir alltid lite deppig när man går omkring som en slashas. Nu under semestern lyckades jag väl få på min lite mascara en dag. Jag är inte en sån som trivs alltför länge utan smink. Visst är det skönt och allt det där men sen blir jag som sagt var lite deppig. Man behöver fixa till sig så man känner sig lite finare lite då och då. Nu var det väldigt längesen....

Nåt kul måste snart hända! Det gör det ju oxå, ska snart på nåt som heter sommarfesten. Ett litet ståhej här i byn som brukar vara riktigt kul... det ser jag fram emot. Då ska jag fixa till mig riktigt jäkla ordenligt.

Tandläge: Fortfarande lite ont, men nu har jag nog mest ont i huvudet. Det är så jäkla kvavt hela tiden....

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Jag har ju sån problemhy så jag måste sminka mig mycket varje dag annars får jag finnar stora som ubåtar i nyllet.... lite jobbigt då man gärna inte spacklar upp sig när man ska lämna på dagis kvart i 9 på morgonen.....

kramis

2009-07-20 @ 18:42:32
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Alexandra

ÅÅÅ, jag känner precis som dig. Blir deppigare än deppigast av att bara leva "vardagsliv"... Man behöver lite glitter o glamour för att få nya energi och så.

Jag går ju också hemma nuförtiden och det blir väldigt enformigt, sen vill man ju inte tjata på sambon om att man ska göra saker hela tiden. Han vill ju liksom vila ibland när han väl är ledig och inte bara partaja och stå i;-)

Vill också hitta på nå kul snart!:-)



Puss på dig

2009-07-20 @ 22:07:15
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback