Förbannade skit-tand!



Ja, den jäkeln bara inte vill ge sig! Jag var ju där senast i tisdags, dom rotade ur den och fixa till en provisorisk lagning. MEN, den förbannade jävla tandjäveln bara vägrar att bli bra. Jag har gått på IPREN sen i tisdags, nu orkar jag inte mer. När jag väl får ont i den så gör de så ont så jag vill gråta. Idag är det nog. Jag fick en ny tid kLockan 14, får jag som jag vill drar jag ut den jäveln! PALLAR inte att ha ont mer, dessutom kostar det här inte LIIITE pengar! FUCK.... sen är jag livrädd dessutom. Det här tar på psyket ska jag säga er...

Sedan så håller ju vår bebis på att få sina framtänder, den ena tittar fram liiite liiiite. Den andra är bara svullen och ser ut att göra ont. Så, Milobebis är inte bara LITE gnällig nu. Inget är bra, han kan inte sova ordentligt för att inte tala om ätandet. Är glad om jag får i honom lite gröt på förmiddagen, sen blir det välling och så försöker jag få i honom mat. Men, han fräser och vill ABSOLUT inte ha. Idag försöker jag med att koka lite pasta, koka lite kyckling och grönsaker. Sen ska han få en egen liten tallrik med mat framför sig och äta och kladda hur han vill, får se om det går bättre?

Så att, humöret här borta är allt annat än på TOPP! Den här tanden gör inte mig direkt på bra humör.....

Kommentarer
Postat av: Åsa

Men hjärtat då... Vet du det kommer att lösa sig ska du se. Förstår att tanden är jobbig för dig, smärta går ju inte att koppla bort. Man går nästan och väntar på att det ska börja göra ont igen efter att man stoppat i sig ett par piller. Och inte blir det lättare eller bättre då du är rädd för skiten heller! Usch gumman du har det jobbigt men snart kommer det kännas bättre. Det finns ju starkare värktabletter, kanske ska prova en sån?



Försår att Milo har det jobbigt med tannsingarna, vi har en liten dam här hemma som håller på att få 4 STYCKEN SAMTIDIGT i överkäken!!! Määä allvarligt, måste alla komma samtidigt???



Jag ska tänka på dig kl. 2 idag!



Puss hjärtat!

2009-07-28 @ 08:59:52
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Men stackars dig, vilket skit me den där tanden. Otur ocks att du tycker det är så jobbigt...konstigt att man alltid råkar ut för sånt man inte vill va med om.



Hoppas det går bra för dig idag iaf, håller tummarna för dig!



Puss o Kram

2009-07-28 @ 11:29:34
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Fru P

Men gumman då. Stackars liten. Ut med skittanden!!!

2009-07-28 @ 16:19:40
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: mallis in real life

I hate fucking dentists.



=(

2009-07-28 @ 20:14:38
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback