Knäppa husbandets fasoner...

TRÖTTMÖSSA



Några av er föreslog trötthet som orsak till mina ögon.... själv tänkte jag inte ens så långt. Kanske av trötthet :) Kan ju faktiskt bero på den ständiga lilla tröttheten. Dock så måste jag nog säga att även om sömnen blir uppdelad varje natt så får jag (om man räknar timmar) sova ganska så ok så jag tror att de röda ögonen faktiskt kan bero på nåt annat....eller inte! :)

Att bero på trötthet...husbandet här hemma är inte sig riktigt lik. Å det är nog en underdrift. Han var, innan vi fick Milo, den mest lättväckta kille jag nånsin träffat..... men det har totalt försvunnit. Nu händer det saker under nätterna här hemma som fått mig att skratta så jag gråter.....dock inte mitt i natten när det inträffat,då blir jag bara irriterad o undrar vafan som händer. Här följer några av händelserna:

* Husbandet sätter sig upp i sängen..... Själv sitter jag och matar Milobebis...kl kan vara typ 3 på natten. Han tittar på mig och då ser jag att han stoppat huvudet i kudden, i själva örngottet. Så kudden sitter som en gigantisk mössa på hans huvud. Själv är jag förbannat trött och frågar irriterat "Vad fan håller du på med?" Han tar av sig "mössan" o somnar om, då förstår jag att han nog inte var så vaken after all!

* Igår natt sitter jag återigen och matar Milobebis, kl är 2 på natten. Husbandet vaknar till med ett ryck. Han kastar sig mot täcket där Milo brukar sova (mellan oss). Han klappar på det tomma täcket (då Milo ligger hos mig), säger högt o ljudligt "Heeejjjjsaaaaaan, heeeej, heeejjjaaaaan" till det tomma täcket. Jävla mupp hinner jag o tänka innan han återigen lägger sig o somnar om.

* Natten innan nyårsafton ligger jag o har precis matat...som vanligt, Milo håller precis på att somna om då katten börjar jama i hallen. Jag klappar försiktigt på husbandet o säger åt honom att släppa ut katten då Milo ligger på min arm. Han går ut, jag hör hur kranen i köket sätts igång, att micron åker på några gånger... jag hinner undra vad tusan han gör. Efter en stund kommer han in till oss, tar tag i nappflaskan som ligger på sängbordet o säger "Där är ju flaskan". Eeeh va?? "Du skulle släppa ut katten" säger jag. Då vaknar han till o utbrister "Jag måste ha gått i sömnen!!"
Nog hade han gått i sömnen allt..... Han hade gått ut i köket, greppat marchallerna som låg på bordet, tvättat dom omsorgsfullt under kranen, öppnat micron o slängt in dom där, öppnat o torkat av dom, öppnat paketet o då liksom vaknat till o undrat var flaskan tagit vägen. Öppnat micron o trott att flaskan försvunnit upp i microns tak...flertalet gånger då han öppnar o stänger micron om och om igen. Hunnit tänka att "Fasicken, nu kommer Nina lacka ur när jag tappat bort flaskan!". Ja, vad säger man.... ska jag ringa efter hjälp?? :)

* Natt efter natt klappar han kudden oxå.... i tron att han klappar Milo..... men det har jag slutat bry mig om. Eller lättare sagt så börjar jag nog att bli van.

Eeeh... ja, så kan det se ut hos ett par småbarnsföräldrar.

Nu har jag precis sovit med Milo i 4 timmar. Skönt.... det gäller att ibland passa på att sova när han sover. Grammisgalan blev det då tyvärr inget tittande på...men jag har fått sova 4 timmar i sträck, å det är fett lyxigt kan jag säga!!! :)


PUSS PÅ ER

Kommentarer
Postat av: pangis

hahahhahahah Ni är nog mer trötta än ni tror:-) Men tack för dagens bästa skratt!

2009-01-07 @ 23:17:16
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fia

Sv:Du tappade inte allt hår efter alla behandlingar?Hahahaha =) Jag trivs också jätte bra i svart men kände att det kunde vara skoj att testa nått nytt men tji fick jag =(

2009-01-07 @ 23:44:00
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Men gud så kul! Men håller me Pangis, ni är nog tröttare än ni tror;-) haahaaha

Jag har själv en pojkvän som liksom ditt husband har en hel del roligt för sig i sömnen, man får sig ett gott skratt då coh då medans det vissa gånger spårar ur helt och man tror det slagit runt i huvet på dom små älsklingarna! Haha

2009-01-08 @ 00:03:26
URL: http://Nennesblogg.webblog.se
Postat av: Pezze

åhh fy fan..

hahahaha XD

stackars er.. men så kul när du skrev om hur han betedde sig mot täcket o sa "hej hejsan".. så jävla kul men förstår att ni e trötta.. hoppas detta "perioden" går över så småningom!!

2009-01-08 @ 00:28:44
Postat av: mallis in real life

Han är rolig han, men dina kommentarer är fan roligare. Du skriver så roligt. Tack för dagens första skratt.



Apropå Grammisgalan, du missade inget, läs på min blogg så förstår du varför. Skit...



Kram

2009-01-08 @ 08:37:34
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Anonym

Skrattar högt här,ja han har det inpräntat att han ska vyssja o mata i allafall men så blir det tokigt! hahaha

Humor på högsta skriv ner så ni har nått att garva åt sen...



Skrev en grammis inne hos mig så du kan hålla dig updated ;)



/Kram att sova e lyx jag vet har ju mina hundar och i förrgår så väcktes jag 03 för att sen bli väckt 100 ggr till!



(Garbo fast på jobbet)

2009-01-08 @ 09:16:01
Postat av: ulrica

Haha... ja, vad säger man :o))).. det är Tony-clownen som börjat agera nattetid!!

Han är så rolig ju.



Kram

2009-01-08 @ 09:31:08
URL: http://ulrica.org
Postat av: Tess

Ha haa haaah aaaaaa

Tack Nina för dagens skratt!!

Det är inte varje dag man får skratta på morgonen.

Underbar läsning..

Ha en bra dag



/Tess

2009-01-08 @ 09:39:36
URL: http://theresewihlner.blogg.se/
Postat av: Lottie

Gud vad jag skrattade när jag läste detta. Jag tyckte att jag var trött, men jag är nog inte så trött om jag tänker efter ;) Har i alla fall inte pratat med täcket eller micrat konstiga saker ;)

2009-01-08 @ 10:15:56
URL: http://lotties.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback