För 5 år sen....



Idag är det onsdag o träff med de andra morsorna! TREVLIGT.....

Om någon hade sagt till mig att "Om fem år kommer du att ha en nyfödd på armen och vara på väg till en morsaträff på öppna förskolan" skulle jag förmodligen ha garvat ihjäl mig o tyckt att den människan typ måste vart född bakom en sten,

För fem år sen gick jag sminkskolan i stockholm för fullt.... jag hade barnen varannan vecka.... hade iofs träffat husbandet men vi hade inte riktigt fått till det än. Jag bodde i de stora hela i storstan varannan vecka. Det var fredagsöl, shopping, stora sminkplaner för min karriär, jobba åt Bingo Rimér o tidningen Moore, jobba på Fröken Sverige bla bla bla.

(((((BOOOM))))))

Ta examen från sminkskolan, KÄR, JÄTTEKÄR, strul..... jobbigt...... tillbaka till KÄR och nu sitter jag här.

Med en unge på armen...hahaha...men ack så jäkla lycklig.

Undra vad man hade gjort annars?? 

Förmodligen hade jag väl jobbat ihjäl mig, varit singel fortfarande eftersom den lilla tiden jag florerade mig i storstan så hittade då inte jag en endaste kille som jag kände kunde vara värd att satsa på. Fy fan så jävla ytliga en del kan vara...*spyyr* Fanns liksom ingen charm överhuvudtaget. Allt kretsade kring bästa jobbet, vara den mest välbetalde och ha schysstaste lyan. Jag ba: OINTRESSERAAAAAAAAAAAAD!! Goddiggerbruden Nina liksom... hahaha. Nää... finns det ingen attraktion o karljäveln skulle vara god för flera miljarder skulle jag fortfarande ha valt bort honom. Kankse lurat honom lite så jag o husbandet hade kunnat vältra oss på fina resor, najsa tillställningar och lyor både här och där.

Innan husbandet så dejtade jag ju faktiskt en pilot från stockholm. Han ville nog flasha till det för lantlollan Nina. Det var rysk kaviar och champagne till frukost..... själv undrade jag bara när den riktiga frukosten med mackor o youghurt skulle dyka upp?! Det var östemalmsgallerian en tisdag med ostron lunch. Jag blev jättedålig i magen bara..... Vi besökte NOPPES en del.... där skulle man ju beställa FIIIIJNA DRINKAR... jag bad om en öl och ett paket cigg! Han skämdes lite över mig tror jag... helst den gången då jag bjöd med mig en tjejkompis från norrland o hennes kille. Dom skulle resa till Australien o hade väl packning för 7 personer med sig som vi stövla in på NOPPES med. Tyckte väl att det kollades lite snett åt vårt håll.... sket väl vi i! Vi garva så högt så glasen skallra o blev packade o gick vidare.
Han den där piloten gick bet när han faktiskt fick träffa Elliot över en fika.... till saken hör att jag verkligen ansträngde mig för att försöka bli kär i karjävlen, men det bara INTE GICK!! I alla fall så gjorde jag ett tappert försök att introducera minstingen för honom, Elliot var 5 år! Vi satt o fika o Elliot pladdrade på som en femåring gör.... SSSCCHHH sa piloten högt till min unge! FYYYYY FAAAAAN! GYNATT blev det där för honom.... han gick så jävla fetbort! Sch-a inte min unge när han försöker berätta nåt!!!

Hmmm...efter det så åkte jag till Sälen... o vem hitta man inte där om husbandet! Tjihooooo.... FAN SÅ NAJS, äntligen en karl! En riktig karl..eller en riktg PÖJK...han var ju bara 23! *fniss* Ja..o resten vet ni ju!

Tänk så det kan bli....


Kommentarer
Postat av: Garbo

hahaha ja man känner igen sig för visst har man hamnat på "bortaplan" ett antal ggr men det känns inte riktigt bekvämt och jag e som du väljer fetbort dom som inte har "Det" oavsett börs ja för annars skulle det ju inte blitt maken som var arbetslös när vi möttes :)

Man trivs bäst "hemma" så att säga ;)



/Kram på're

2009-02-18 @ 10:56:39
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: pangis

Sälen ja, där kan allt hända:-)

2009-02-18 @ 13:44:09
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: I Love Travel

Låter som om du haft en bra dag. Kul blogg!



Kika in på I Love Travel för reseinspiration.

Ha en bra dag!

2009-02-18 @ 16:04:49
URL: http://ilovetravel.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback