Mardrömmen from HELL


Glömt o berätta om min vidrigt hemska jäkla dröm jag hade inatt.....

På riktigt så är det nog en av de värsta genom åren. Först o främst hade jag ju en rätt jobbig natt, Milo sov men jag bara inte kunde... antar att sömnen är så sönderklippt nu så det tar tid att vänja sig vid att få sova flera timmar i sträck!

I alla fall så drömde jag att husbandet o jag återvände till en gammal lägenhet som jag och mitt ex bott i. Lgh var supersunkig o det lpg gammal mat framme och så spökade det ju givetvis så man får drömmen ytterligare lite bisarr. Jag vaknar upp på morgonen o har en tatuering på min fot. En riktigt snygg som är signerad, dessa spöken har tatuerat mig. Ja för det händer ju ofta....

Vi går upp och möts av vår nuvarande katt. Han har under alla dessa år jag inte bott i denna lägenhet varit kvar och blivit skruttig, han kan inte ta sig fram då hans underkropp verkar förlamad. Han är full att kattskit som han inte lyckas göra sig ren ifrån.

Sen fick jag min värsta syn jag nånsin sett.....fast det var en dröm....



Elliot har oxå blivit kvarglömd i lägenheten. Hans tänder är alldeles förstörda........vi var nyligen hos tandläkaren om nu det kan påverka... små piggar pryder hans mun. Han bär nå gamla arbetskläder som är så skitiga att de står av sig själva.

Jag frågar vad han levt på under tiden han bott i lägenheten.

"Jag har fått tag på 15 kr lite då o då och då har jag köpt kakor" svarar han mig.

Jag är totalt uppriven och helt förstörd över att jag glömt mitt barn i den här lägenheten vi bodde i -96.

"Mamma, det gör inget att du lämnade mig här för du blev ju känd"....här går det överstyr men var den logisk nånstans??

Jag vaknar gråtande.... jag riktigt hulkar av gråt. Husbandet väcker mig ur drömmen o jag bara fortsätter gråta. FYYY FAAAAN så hemskt det kändes, det var så verkligt fast jag visste att jag drömt!

HUA för såna skitdrömmar.... nån som kan tyda drömmar? Vad betydde detta??

Kommentarer
Postat av: Pezze

uhuu.. ja jag kan förstå att en del drömmar känns så så verkliga... trots det va bara en dröm.. har själv drömt en o annat drömmar som jag nu inte minss..

men flesta drömmar var ok, men tror det finns en o annan dröm som var HUA...



o ang. Mormors hund så e det helt oki ändå.. mormor tycker det känns tomt efter en bjässe hund som försökte smyga som hon var en lite chihuahua upp på hennes säng S..

men hörde nu att hon kanske vill ha en till hund längre fram.. men hoppas det inte blir ngn bjässehund till.. för tror inte hon skulle orka... hon e 87 år o e en riktigt krutkärring vet du :S* ;)

Hon e svag för st.bernhards / newfoundland / lejonberger hundar så..

men nog med snack.. får se vad som händer längre fram på våren.. :)

oki hare så gött...

o föresten din son elliot e en kul prick :D

Postat av: ulrica

Utan att behöva vara drömtydare så skulle jag gissa lite lätt att den här drömmen symboliserar att du just nu känner dig ganska utmattad och kanske någonstans omedvetet känner att du inte har all den tid du skulle vilja ha just nu för dig själv och för de andra i familjen.



Tro mig, jag säger inte att du försummar de andra och huset, det gör jag inte. MEN det kan ligga i ditt undermedvetna att du känner lite så just nu.



Skickar en bamsekram och du.. skaka av dig det här nu!

2009-02-12 @ 07:35:46
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Pezze: Wow... vilken krutis tant... Men vad härligt att hon har ett sånt intresse i hundar, världens goaste djur!



Ulrica: Faktiskt så var det nåt som slog mig oxå.. att jag känner att det varit en anpassning nu i 2,5 månad. Nu börjar vi sakta hitta nån slags balans o då kanske dessa drömmar kommer... huu.. Inatt hade jag inga onda drömmar så nu känns det bra igen! Tack, gumman...kram

2009-02-12 @ 08:52:19
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Garbo

Läskig dröm,som sagt det är ditt undermedvetna som spökar antagligen precis som ulrica skriver du har en känsla utav att inte räcka till därav försummade sonen o katten sen att du drömde om gamla lyan kan ha med att göra att du nu finner dig i en ny situation ny familj mera barn etc,du står inför nya val i livet.



Jag vet att jag hade en skrämmande dröm när min sk mor stökade för fullt,det var ett rum som var skrämmande som ett spökhus jag var tvungen att ta mig igenom och alla rum såg lika hotfulla ut och gav en fruktansvärd gastkramande ångest,det var ruttna hästhuven m.m och det skulle då spegla hur jag kände mig inom,sen när jag hade fått perspektiv på henne så drömde jag om samma rum men då vart allt ljust o fint så där vitt o romantiskt då kändes väldigt rogivande och harmoniskt då handlade det om att jag hade gått vidare o släppt taget...



Hoppas du fick nått att gå på här..

(KRAM)

2009-02-12 @ 08:54:52
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Garbo: Låter oxå logiskt.... mycket som hänt i livet igen och allt handlar ju om anpassning just nu! Kan vara därför....

Gud vad alla är duktiga på att tyda drömmar, drömtydarexperter MY ASS behövs itne!! PUSS

2009-02-12 @ 10:07:14
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jag ger mig inte på någon drömtydning men förstår att det var skönt att vakna o slippa drömma så hemskt! Jag fortsätter blogga ett tag till så vill du bråka om Foppa eller nåt vet du vart jag "bor" ;)

2009-02-12 @ 10:18:06
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Såna drömmar har jag med.. i synenrhet om jag är för varm när jag sover.. Betyder dom ngt så är det väl rädslan att det ska hända våra barn något?? Allt går ju ut på att ta hand om dom.. Kram snygging!

2009-02-12 @ 13:05:09
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: mia

hej, jag tror din äldre son kanske behöver dig väldigt mycket just nu. Och det meddelandet sänder hans undermedvetna till dig i drömmen. Min 8-åring är riktigt ledsen över all uppmärksamhet nya sonen får och behöver få sova lite hos mamma igen och bli liten.

De kan ju vara lite som att förlora sin mamma när ett syskon kommer, och extra jobbbigt i en ålder då det förväntas av dem att bete sig som stora pojkar, (har själv en 8åring plus 10åring med annan pappa och ny 2 och halvt mån son)...min mellan vill vara bäbis igen och jag försöker ge honom en dos tills det går över. Modershjärtat värker dock att han ens känner så här men det är vanligt tydligen.



Så kanske handlade din dröm om det också som de andra sa. . .Ha det fint. Tack för en givmild blogg, känner igen i mycket =) Ha en trevlig alla hjärtans dag! /// en av dina läsare - mia

2009-02-12 @ 18:18:56
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback