Jag är så jävla fet!!

GGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!

Börjar få lite smått panik inför lördag.... jag hittar inget att ha på mig!! VAFAN.... jag lyckades ju vinna ett par andra gladiator platåis-skor på Tradera. Dom kommer nog tyvärr inte att hinna hem tlll mig innan Lördag heller så att det flyter på... NOT!

Fan i helskotta oxå..

Nu ikväll har vi vart en raid i en grannstad o kikat på kläder. Husbandet hittade en skjorta... jag NADA!!! Va i helvete....

Ni ska bara veta hur mycket jag lääängtar efter att väga som jag gjorde förut! Att prova nåt i dessa jäkla "allt annat än snälla i belysningen" provrum är så fruktansvärt deprimerande! Ska faktiskt erkänna att nu när jag vart in o försökt prova nåt så har jag varit tårögd när jag kommit ut.

Jag går sakta men säkert neråt i vikt, men jag är nog sjukt otålig... jag är bara så FUCKING FED UP på att vara rund. Jag har vart det sååå länge nu. Min identitet är totalt ruinerad just nu.... jag känner typ inte igen mig själv när jag går förbi en spegel eller när jag ser mig själv på bild. Det här är inte jag, såhär trivs inte jag.... jag vill få bort bort bort allt detta nu!!!

Men men...det gäller väl att snällt fortsätta med sina promenader varje dag, äta rätt och tänka positivt. Men, som nu.... så tappar jag det emellanåt o tycker det suuuuger att ha all denna övervikt!

Filåt... inget kul inlägg detta, gnällkvoten nådd för denna veckan!! :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet såååväl vad du menar,har känt så och höll på att bli tokig men sen vände det för mig,säger inte att det är så för dig men numera skiter jag i vad jag väger bara jag mår bra och hittar kläder som sitter bra,ingen tröst men jag vet i allafall hur jävligt det är när inget passar längre...

2009-02-19 @ 20:23:13
Postat av: Ida ♥

usch, förstår precis vad du menar. Jag har 15 kilo som jag vill ha bort, sen ska jag väl vara nöjd.. men det känns som en evighet. speciellt nu när jag fortfarande ammar. Vill ju inte att Tilde ska få i sig gifter om jag typ bantar och sen så är jag så hungrig heela tiden! även fast jag ammar, prommenerar typ 6km per dag och äter någolunda så har vågen stått STILL ett låååångt tag. älskar att amma, men vill ha tillbaka min kropp!

2009-02-19 @ 21:08:56
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Va tråkigt Nina att du inte trivs med din kropp, det är en otroligt jobbig känsla! Att hela tiden undvika speglar och liksom försöka "gömma" sig är påfrestande och hur mycket man än kämpar och hur myket folk än stöttar så finns ångesten över att inte trivas med sig själv alltid där och det gör det inte lättare att hitta motivationen att orka kämpa. Är jättesvårt att ta till sig komplimanger när man känner som man gör men försök. Jag tycker du har en otrolig utstrålning på bilderna du lägger ut och du är jätteduktig som kämpar på med din viktnedgång samtidigt som du tar hand om din familj som även innefattar en alldeles färsk bebis som ju tar enormt mycket av din tid! Att vågen går sakta neråt är ju något bra, det går sakta men säkert och då är ju chansen större att du får stanna kvar "där nere" och slippa bakslag. Skitlätt att säga att du ska tänka positivt, jag vet men försök!!! Som sagt, du är SKITDUKTIG så fortsätt kämpa! Klä dig i ditt varma leende på festen på lördag och du kommer va snyggast på stället, ett strålande leende och underbar personlighet drar till sig all uppmärksamhet om du så går klädd i sopsäck och av vad kan förstå av dina bilder och ditt skrivande så har du dom båda egenskaperna!



Ta hand om dig och glöm inte att du är fin som du är!!!



KRAM KRAM

2009-02-20 @ 08:13:36
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Otroligt fint skrivet av nenne!

Precis så är det Nina!



jag skrev förrut men vette sjutton vart det tog vägen???

/Kram från garbo on the job

2009-02-20 @ 08:32:20
Postat av: Nina

Ida: Ja jag ammar ju inte längre så jag "får" ju banta, men jag bantar inte utan tänker på vad jag äter, hela tiden... o mindre portioner. Det är min melodi o jag hoppas att det snart börjar rasa av mig.



Nenne: Men herregus, blir alldeles rörd.... tårögd nu! Vad snäll du är... även fast vi inte ens känner varandra, barra genom bloggen. Det är iofs inte så bara, här kommer mycket av ens innersta ut. Tack snälla du, blev mycket mycket gladare av dina rader. Tack igen o en varm kram till dig söta du!!



Garbo: Tack Garbis!! tACK,,,

2009-02-20 @ 09:13:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mari

Du är jättefin som du är! (De bilder jag sett på bloggen) Men jag vet själv hur det känns, det viktigaste är ju att man är nöjd själv!

Jag gick upp 28 f-cking kilo när jag väntade sötNora och har fortfarande 11 kvar.

Men jag är glad att jag kan titulera mig mamma så då får jag ta kilona som en "bonus"!

Kram på dig!

2009-02-20 @ 09:53:34
URL: http://alla3.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback