ÖNSKELISTA JULEN 2009

 


 





Javisst, jag önskar mig en ICURL från Babyliss. Nu är jag trött på att locka med min plattång, det går väl bra med den oxå men sladden korvar sig, det sliter på håret och så blir lockarna inte alltid så jättebra tycker jag. En I CURL drar man bara utåt med så har man lockar klart. Jag brukar ju locka håret när det är lite ferreberre. Det ger håret volym och gör att det ser lite mer levande ut. Hmmm.... undra hur snäll man ska vara för att få samtliga önskningar på sin önskelista. Eller ÄSCH, fan det vankas PMS så jag kan nog glöma att få ens 10 % tror jag. JÄVLA PMS O PAJJA ALLT!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ååååhh en sån vill jag oxå ha! Tror dock inte att jag får en, har nog varit för "bittsk" ibland! Du förstår Nina att Thigershumöret är ungefär som hos en finne, du hajjar va!? Tål mycket men när det smäller då smäller det högt av bara faaaan!

(Vi får nog gå ihop och dela på en ;)



Puss på dig hjärtat!

2009-12-11 @ 16:20:08
Postat av: Jennie

Har hört att det ska vara jättebra att äta omega3 mot just pms, hjälper kanske inte första månaden men stegvis ska det bli bättre. Har flera jobbarkompisar som kör med omega3 i kapselformat och de upplever att de mår bättre och framförallt har ett bättre humör.

2009-12-11 @ 17:34:27
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback