Helgen i bilder!

Lite bilder från helgen!

Det började med ett hejdundrande kalas ju..... han fick sin första "Ja må han leva" sång. Han låg tyvärr inte kvar i sängen, kanske inte så konstigt med tanke att han vaknar FETFÖRST av alla! Dock så höll vi honom kvar i sovrummet så vi fick göra det på riktigt! :)








Sen blev det ju kalas med polarna. DOCK så var många sjuka så det blev ett stort bortfall. KALAS hade vi ändå med brunch, pannkakor, bullar, kakor och tårta. Han har verkligen lekt järnet med alla sina prylar han fått. Jättebra presenter blev det från alla! I lördags hade vi ju kalas för när och kära...dagen till ära var Milo klädd lite PUNK. Ed Hardy tischa och rödrutiga punkbyxorna med stjärnstrumpor! :)





I söndags dåra lektte vi lite familjen TAIKON igen, vi stod i en stor idrottshall i fjärsa. Det var julmarkand med lite dålig känsla inomhus måste jag säga. Värsta TOKBELYSNINGEN på i taket så själva myskänslan var obefintlig. Utanför var det kanon, där hade dom eldar som brann , ponnyridning och massor av julkänsla. Aja, det gick helt ok och det var jäkligt roligt att Thedde följde med och var med oss hela dagen. Det är inte varje dag det händer när dom blir tonåringar!





Det var det....

Kommentarer
Postat av: Hanna

1år går fort! Han ser ÖVERLYCKLIG ut när han får en kaka! Sötis!

2009-12-08 @ 11:17:51
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: syster

åh vad han såg nyvaken ut på vad gööör ni-bilden! får alldeles ont av att bara titta på bilder på han. love him!

2009-12-08 @ 12:12:27
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback