VÄGNING IDAG!

 

Jaha.... då har vi vägt oss idag då! Det går sakta som faaaan...men åt rätt håll! Jag har slarvat lite under veckan men jag försöker hålla mig till naturdiet numera, mådde inte så bra av Cambridge tyvärr! Jag byter ut de flesta mål mot naturdiet och så äter jag ett LCHF mål på kvällen. Äter jag mer än det så äter jag alltid efter LCHF! I helgen gottade vi oss lite då vi var ensamma hemma.... mums, och då går man ju inte ner så mycket :(. Men man MÅSTE få göra det, det här kommer ju vara ett sätt att lvea sen när man nått sin målvikt och då måste väl gottandet ingå. Skillanden nu är jag inte äter så mycket av det goda.....

Jag har inte fått vidare värst ordning på min motion ännu. Det beror ju på den förbannade uttjatade tanden. Jag får värre värk av att motionera, då bultar det riktigt jäkligt i den och det vill jag försöka undvika till den är ute. Imorgon har jag tid hos tandis, 13.40 ska jag vara där. Jag trodde de var idag men hade tagit fel på dag.. såklart!

1,5 kilo minus sen förförra måndagen. Jag får vara nöjd med det lilla.... jag fortsätter kämpa på mot det magiska strecket 60!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Duktigt!! Klart man ska få unna sig lite gott då och då! Hur skulle det gå annars... Jag menar, visst man går ner snabbare men sen då?? När man nått sitt mål då vill man unna sig lite gott och då blir det troligtvis mera gott än om man gör det medans man håller på. Det resulterar bara i att man går upp igen! Jag väljer mina gottistillfällen och njuter av fulla drag när dom kommer! Det är sunt tycker jag!

Kämpa på gumman!



Säg till om du vill ha prommissällskap när du känner dig bättre! Jag älskar att gå! :)



Kram!

2009-08-31 @ 09:37:48
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Elin

Det går ju jättebra för dig! Du e duktig du!

Lycka till hos tandläkaren imorgon. Håller alla tummar jag har för att det ska gå bra!

Kram kram

2009-08-31 @ 14:00:18
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hoho! Hur går det för dig med naturdieten? Jag började idag! Och de smakar ju apa! Hur hårt kör du?

2009-08-31 @ 14:01:23
URL: http://fannythelen.blogg.se/
Postat av: Ida - Vi och hon ♥

härligt att det går neråt! Jag har exakt lika mkt att gå ner som du. Eller ja. som jag vill gå ner så lycka till till oss! :)

2009-08-31 @ 20:58:47
URL: http://fixit.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback