Magsjukan måste va från helvetet!

Fy fan, ni skulle se mig nu. Jag är alldeles blek, skitigt hår, svettig och har på mig en vit sommarklänning som sitter som en säck på mig. Riktigt smoki´n hot känner jag mig, fy fan! Det är tur man är gift med karln man lever med så han bara inte är en dejt för då hade han nog dragit för längesen! MY GOD i´m ugly!!!

Men, exakt hur snygg är man med en magsjuka? Det måste ju typ vara mardrömssjukdomen att få när man träffar en kille på en dejt. Ponera att killen bor i en annan stad och man liksom inte kommer nånstans. Man har rest dit, packat väskan och åkt flera mil och ska stanna en hel helg. Så bryter maginfluensan från helvetes lös. Förstår ni vad hemskt det skulle vara?

Springa på toa och ha högt låtande diarré, det låter liksom som att toan ska explodera. Man sitter likblek på toaletten med magkramper och fisarna ljuder högt. Ämen fyyy faaaan..... O som om inte det vore nog så vaknar man svettig mitt i natten och måste springa in på toa och lägga en gigantisk spya som aldrig vill ta slut. Man kvävs och man frustar och spyr ur sig.... hur gör man det snyggt? Fisarna kanske ljuder högt även här av att man tar i som en jävla indian där över toaletten!! Kan man spy sexigt? NOPE... skulle inte tro det va!!

Ligga i samma säng som honom sen efter man är klar med sin sopluktande käft är nog inte heller så sexigt och nåt man önskar sig.....

Nej... alltså jag hasar omkring idag. Jag orkar inte lyfta fötterna från golvet. Kroppen värker och det känns som att jag gått ner 20 kilo i vikt...men på våger visar det sig vara bara 1 kilo. Men men, alltid nåt... nåt kul efter en magsjuka sådär!

Imorn blir det Madonna i alla fall. Det kanske var tur i oturen att detta kom igår och typ inte inatt.... då hade det varit värre med den resan!

TACK TILL er bloggläsare som skrivit krya på mig hälsningar och till er som sms:at mig!! Ni är guld värda!

Ps: Såhär sitter vi nu jag och Milobebis, han kör sitt Jerry Williams moove när han är trött, dvs: gnida örat, precis som Jerka gör! :)





Kommentarer
Postat av: Carin

Hua hua du! Hoppas du kan hålla tätt imorgon då!! Ha det bäst!

2009-08-07 @ 17:05:22
URL: http://tatan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ämen fy stackars dig!!

jag som hoppades du bara käkat nåt olämpligt..men du, nu kanske när du spytt o skitit ut allt kanske känna dig piggare så du kan njuta utav Madonna på plats,vad du gör ät inget olämpligt! inget stekt grillat bara kokt mat,hamnar du i korvmojjen kör kokt korv m mos om du måste äta nått,i värsta fall bara mos eller vitt bröd utan nått på drick inga bärs ge dig direkt på spriten helst rent ;) annars bara cola..

Lycka till nu gumman och krya för fasen på dig!!

/Kramen från garbo

2009-08-07 @ 17:17:12
Postat av: camilla

Hmm undra om det var något på vår mammaträff för jag är också dålig!!

2009-08-07 @ 17:34:48
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback